Allt är spikat & klart!

Så det är fredag, planerna som egentligen var satte råkade ut för sjukdom, så istället sitter jag här hemma och försöker komma på sätt att underhålla mig själv. Jag har testat nya kakor (nom nom nom), gjort en lektionsplanering , prövat min nya jeanskjol (satt som en smäck) och målat mina naglar röda med glitter i.. Och nu är det väl dags att pröva något annat. Hög med socker och mätt på mjölk och kakor ska jag ge mig på att pröva en spikmatta som jag fick på köpet när jag beställde kjolen. En sådan där Sha..sha..schakri..shakti matta! Men innan jag gör det så måste man ju googla lite information. Om jag inte vet hur den funkar hur fan ska jag då veta om den funkar?

När jag googlade.."Shakti ger ny energi och kvick återhämtning i pauser på t.ex. arbetet,
Du blir mindre stressad och effektivare i arbetet.
Vi rekommenderar daglig användning av Shaktimattan för att få optimal
effekt. Precis som vid all annan träning så krävs regelbundenhet för att ge
bästa resultat. Då kan djupgående stress och spänningar försvinna, och
Du blir permanent djupare avslappnad." Länk

"De 6000 akupressurpiggarna gör Shakti spikmatta till ett mycket effektivt verktyg för att lösa spänningar och ge djupavslappning.
Shakti frisätter stora mängder endorfiner, må-bra och lycko- hormoner som ger kroppen återhämtning och vila. Ditt välbefinnande kommer att öka vid regelbunden användning, både fysiskt och mentalt.
Spikmattan ökar blodcirkulationen och syreupptagningen.
Används vid: stress, sömnbesvär, spänningar, ryggskott, ischias, migrän, depression, låg energi, träningsvärk mm" Länk


Ja, men det låter väl positivt som den alltför stressiga och kronisk sömnlösa student som jag är. Men men time will tell. Så ja, öh! nu kan jag inte vara här längre, ska gå och lägga mig på spikar. Harebratja! (fortsättning följer)


That's how the cookie crumbles


EK rekomenderar: Ballerina - kladdkaka MEN GLÖM INTE ATT DOPPA DEM I MJÖLK!! Muy important!
(Förresten, inte den som är på bilden, orkade inte ta en egen bild)


Analblekning?

Ibland måste man ge utrymme till andra bloggar. Och denna gjorde så att jag skrattade av gråt.

"Jag gick ner till maken i vardagsrummet när han tittade på Rapport med sport.
Sedan tittade jag mig omkring så att det inte var några barn i närheten, drog ner persiennerna ifall säpogrannarna hade span på just våra fönster den aktuella tiden.
Sedan hasade jag ner shortsen och vickade lite på rumpan med Björn Borg trosorna, efter det så hade jag fått makens uppmärksamhet som frågade: Har du analklåda?
Jag ignorerade hans kommentar och drog ner trosorna och gjorde som ovan, fattade händerna på vardera skinka och drog isär, sedan tittade jag fram från ena sidan till maken och frågade: Behöver min anal blekas? Är den ful?
Maken som satt och käkade glass hostade så kraftigt att jag kände glasstänk på skinkorna, det var första gången min röv luktade vanilj iallfall...."


..Det finns en fortsättning ..LÄS VIDARE HÄR!

Ännu en gång .. Världen är full av?

Apropå idioti . 


Idioternas nationaldag!

Idioternas nationaldag måste det sanneligen vara idag.

- Människor som inte har någon folkvett som yttrar sig kommentarer i klassrummet, mest för att höra sin egen röst, antar jag eftersom allt som flödar är ord utan mening.

- Människor som står vid tunnelbanan och vid bussdörrarna och tydligen väntar på att våren ska anlända eller nåt? medan dörrarna öppnas och stängs. Ja, att det står folk där bakom som mer eller mindre måste trycka sig ut och hålla tummarna att man får med sig allt (väska, påsar etc.), ja sådant bryr vi oss inte om.

- Folk som ska packa ner sina varor i affären, som tycker att det är helt okej att ta upp hela utrymmet. Istället för att ställa ner en av kassarna på golvet, så att den andra personen kan få packa ner också.

- Grannar som tycker att det är okej att (trots att de äger ett extra förråd än alla andra) att ställa ut det de äger i porten bara för att de inte orkar gå till soprummet som ligger tio meter bort. Så att man mer eller mindre inte kommer fram till sin egen ytterdörr utan att snubbla och nästan trilla i trappen.

Ja, inte fan är jag på bra humör idag. Gå och dö eller nåt!


Dagen efter Tisdag

Och så blev det Onsdag! Pågrund av tidigare erfarenheter av kollektivtrafiken (se tidigare inlägg) så erlägger jag mig att åka in lite senare idag till skolan så att jag slipper rusningen. Jag skulle kunna tagit mig en sväng till bibblan och låna en bok som jag har blivit lite intresserad av, samt en ljudbok. Men, får se.

Dagens föreläsning är mellan 15-17 och är i allhuset så slipper vandra bort till min avdelning som ligger lite off.

Jag har lite små överaskningar till olika människor just nu. Jag har fixar, ordnat och håller fortfarande på med dessa överaskningar. Som jag hoppas att jag snart får klara.

Nu kör vi hårt idag!

HAREBRATJA

Mitt nya liv som student på Stockholms Universitet

Nu har de första dagarna av pedagogiska utbildningen börjat, jag har redan lärt mig att det inte fnns någon direkt sanning och man inte direkt kan säga vad verkligehet är..(eller lärde jag mig det på journalistien, saker flyter är trött i mössan)
Jag gillar läget när mina fötter klampar runt på universitetsområdet i hopp på en bra studietid. SU(stockholms universitet) är något större än Mittuniversitetet i Sundsvall men jag tar varsamt mig fram på området för att utforska alla mina möjligheter. Men vad är nu viktigast på ett universitet för att det ska fundera i det vardagliga?

  1. Kaffet! Måste vara det som ligger högst upp på listan, om det går att köpa gott kaffe. Efter mina undersökingar har jag sett tendenser att det finns en chans för att kaffet är gott, eller ja det kanske bli godare i framtiden när man intagit några liter. För det behövs, KAFFE för att överleva studierna.
  2. Toaletterna. Yes, mycket viktigt. Mina studier i detta ämne äro inte så storartade då jag inte har blivit kissnödig tillräckligt många gånger för att kuna ha en åsikt om situationen, men paradigmet just nu visar på helt OK möjligheter för att tömma kaffeblåsan.
De är de 2 sakerna jag såhär på rak arm kan komma på, får återkomma till ämnet när jag fortsätter min undersökning om detta universitet och hur det funkar med att INTE bo på skolan 24/7.

Nu till en annan extremt viktig sak! KOLLEKTIVTRAFIKEN! Idag har jag vart ute och åkt en del i stockholms stads underbara kollektivtrafik......eller .......hemska kollektivtrafik?  iallfall i rusningstid..Jag började min morgon i Farsta hos Petter där jag hoppade på honom....nej jag menar tunnelbanan för att ta mig till universitetet. Resan gick bra och jag tänkte goda tankar om tunnelbanan, jag kände en lycka av att kunna på sånt majestätiskt sätt ta mig till plugget. På vägen till Medborgarplattsen EFTER skolan började paniken, folk trängdes, gnällde, skrek och va helt galna. När en tjej började skälla ut mig för att jag ville hoppa av vid medborgarplattsen för att träffa min kumpan Karin , my partner in crime, my ollon <3 så tappade jag det sista bra humöret jag hade denna dag. NU va det nog tänkte jag och hoppades helst på att hela världen skulle försvinna eller att Moses skulle göra en väg för mig. Icke då.

Väl på bussen hem så trycker folk för att komma på bussen så att man ramlar in och lyckas precis blippa sitt kort för att göra ett tappert försök att hitta någonstans att stå i bussen utan att behöva ha en allt för stor rasrisk.

Pendel...nu är mitt humör det värsta efter biljettatomaten inte vill att jag ska köpa ett busskort...blir galen och skriker inom mig för att behöva rusa ner till tåget och hitta mamma och pappa. Såklart får jag ingenstanns att sitta utan måste stå några stationer. När jag väl sitter ner brevid en man som ser lugn och sitter mest och kollar ut genom fönstret och försöker underhålla sig lugnt och sansat så börjar det....Musikanterna...dragspel....vet inte ens om en enda ton va rätt..Det stör mig och jag råkar väl prata lite väl högt som vanlligt och säger till mina päron "Men vad fan , kan ingen få tyst på dragspelsjävlen" .... västerhaninge...Fyllo på tåget stapplar in. Need i say more?

Har folk ingen hyfs på tågen längre?

Min status!

Det var länge sen jag kände mig så utanför som nu, när facebook inte vill ta emot varken mina kommentarer eller nuvarande status.. Mobbad, bortglömd, totalt Facebook-besatt. Men vad då? Man skulle lika bra kunna se det som Vänskaps-besatt istället, för det är ju där (på facebook) som alla mina vänner håller hus. (om man inte erkänner ett problem, så finns det inte) Dagen består av att ta mig till biblioteket för att införskaffa lite böcker sedan in till stan för att fika med Anna och gå på föreläsning (intro). Nu börjar mitt sista år på universitet på allvar och ja.. detta bådar ju gott! 

Because I said so!

Jösses. Visste inte att jag saknade julmust förrän jag tog mig en slurk. Åh, Julmust. Det bästa är att jag kan dricka julmust fram till April, för julen varar ända fram till påska!


FAIL!

Äter djungelvrål, försöker knåpa fram en någolunda bra tenta om Alice i underlandet och lyssnar på Madness som spelar i bakgrunden (Lyssna här) - Multitasking är en gåva som är riktigt användbar helt enkelt men jag är fortfarande i semester-mood och känner mest för att gå och lägga mig men se det går inte så.. jag fortsätter.


Im Back


Hej alla glada!
Idag började jag på universitetet IGEN! denna gång så blev det stockholm (inte sundsvall igen) och jag har valt att läsa 30 poäng Pedagogik för att det verkade som ett bra val innan jag bestämmer mig helt vad jag ska sattsa på.
Första dagen va bra och jag har fått alla papper och grejer iodning och böckerna är på G. Allt känns bra =D

Passade också på idag och skaffa en ny väska (grön) som jag tycker är JÄÄÄÄTE fin. Sen så en ny kalender, en block och sånt man behöver :)

Träffade också Lisa , Karin och Anna idag för en kopp te på kafe 60, kändes jätte mysigt.

Nu är jag igång igen! Hoppas jag håller igång.

<3


Hey! Little sister


CHARLEK

När jag växte upp trodde jag aldrig att dessa människor skulle komma in i mitt liv.
När jag satt där och va en liten flicka tänkte jag inte ens i min vildaste fantasi att dessa människor skulle stå där vid min sida.
Nu när vi står här.
Så viste jag nog inrest inne att det skulle bli VI - Charlek - cirkeln är sluten, familjen har samlats. 
Jag älskar er nästan lite FÖR mycket!
<3
<3
<3
Vet inte om det går att älska mera än såhär

Inlägg till Lisa!

Lisa mitt hjärta du blev lite upprörd över att du INTE trodde att jag använde mitt kompisarmand dagligen! men jag har tänkt på det där och jag använder det i princip varje dag för att inte ljuga för dig. Jag använder det alla dagar då jag klär på mig, om jag bara går hemma och degar med pyamas så händer det att jag inte tar på mig några smycken alls. Men jag kan garantera dig att det är inte i armbandet det sitter, utan i mitt hjärta. Älskar dig Lisa <3


Its all about
CHARLEK
<3

2009-2010

2009 blev det året jag insåg man måste acceptera och gå vidare. När saker går emot dig så måste du kämpa men inte dra ut på det , utan släppa och gå vidare. Också de året jag insåg hur fint gemenskap är. Vad gemenskap är. Men egentligen så suger jag på att resumera året och jag tror inte att det finns någon nytta med det egentligen. Utan vad jag tror om 2010 är att mina rellationer till mina närmaste kommer att fortsätta att utvecklas, jag ska ta det lugnt fast det blir stressigt nu när jag ska börja plugga. Sen ska jag försöka sluta med att sätta så höga krav på mig själv, det är okej att misslyckas.

Ett stort önsketänkande iår skulle vara att jag gör min första fotobok klar och får ordning på alla mina bilder. Lägger allt gammalt bakom mig och börjar på en ny veva med nya motiv, ett nytt tänk. Ett nytt mål

2010 kommer också bli det året då jag kommer fundera mycket på vad jag vill med mitt liv, vad ska jag studera?

Vem vet vad 2010 kommer att ge, men en sak vet jag iallfall. Det kommer bli jävligt AWESOME!
Pappa sitter på bryggan på RånöNär vi va på Rånö så tog vi med lite öl, pappa hittade mycket funktioner med flaskorna


Karin och Jag (EK) tog oss ut på lite shoppningPendeltåget har jag ägnat mycket tid åt 2009Det blev en del festande, en del galna upptåg
2009 blev det året vi träffade Petter. Jag träffade Petter. Det året jag blev tillsammans med Petter. Det året en människa fick vett i mig.Sundsvall, jag avslutade mina studier, men vännerna kommer jag aldrig att glömma
3D bio blev en hitt
Jag träffade Stadsministern (kolla bakgrunden)

RSS 2.0