Dålig förlorare!?


I kärlekens tecken

Pubkvällar & Kräftskivor är Awesomeness i kärlekens tecken . (nej, gott folk! jag har ännu inte sovit en blund sen jag vakna halv nio i morse efter två timmars sömn så allting rätt eller fel låter så jävla rätt)


Foto: Anna a.ka Bulli bulli


Girlhell?



EK (+ Anna & Lisa) är vakna, tror vi fortfarande är fulla. Karin hälsar Joakim: INTE OKEJ! .. Jag vet vart du bor! Emmas fötter känner sig ofredade efter en natt av lite stjärterum - so to speak.  Anna däremot är full (som oss alla andra) men glad efter sina X antal koppar kaffe (inte bjöd hon med sig, wtf?!), Lisa, ja vår kära Indiana Jones i latex har försvunnit, hoppas hon snart kommer tillbaka. Gänget (alltså vi) här hemma har sovit i cirka 2 timmar. Det är awesomeness?


Petter & Jag!


Kräftskiva i kväll!

Gårdagen försvann i en dimma, var väl inte riktigt tänkt så, inte för att det inte var awesome roligt! men ja, jag testar fortfarande mina gränser (efter operationen). Fyra cider och en 3cl jäger, där går tydligen min gräns. (billigt.) Vart går din? Ikväll är det i allafall kräftskiva på söder där jag och lisa är värdinnor - det börjar klockan 19:00 och nåde den som kommer tidigare än så! Du kommer helt enkelt inte in! Vi har mycket att göra och lite tid att göra det på! men det ska fixas - Make it happen! så att säga.



YEAH BABY YEAH

är för full för att ens skrva det här egentligen. skrev fel lösen när jag skulle logga in ett antal gånger. FULL! KUL HADE JAG ikväll. FÖR billig sprit....

En bild som berskriver hela kvällen är på PETTER! vår nya vänn

Petter vi gillar dig
<3
Du är AWESOME

För din skull fäller jag ner toalettsitsen!

Jag är hemma från Insparken. Jag är full. Borde nyktra till snartt. Emma är full också. På pendeln?? skulle jag tro. Jag borde soova, ska på barnkalas om X antal timmar. Vi träffade Petter - Vi är goda vänner. Jag lekte Ghetto på toaletten med Emma - Walla jag svär!. Fick snuskiga erbjudanden i skolan (Avsugning, någon?). INTE okej!, fast lite roligt. Roligare var det när jag sa åt killen att fälla ner toalettsitsen och han GJORde det, för min skull - awesome!. Nu smörgås med skinkost. Ikväll är det kräftskiva. Kvällens fråga: Mia, kom du upp på dansgolvet med BSB-Howie wannbe?. God natt till eder!


P-S

EK lever livet för tillfället, don't you wish you where here? YES you do!

True blood






True blood är awesomeness på datorskärmen

Att vara ärlig!

Ärlighet varar längst är väl något vi alla hört? Men då undrar jag, gör det verkligen det? Jag har alltid försökt undvika att prata bakom folks ryggar med andra. Mest för att "it all comes back to bite you in the ass" så att säga och att jag har en teori som går ut på att man ska våga stå för det man säger, våga ta konsekvenserna och om man inte kan det, ja, då borde man hålla käften från början. Men på sistone har jag börjat i frågasätta om sanningen varar längst? för allt jag får för att vara ärlig är skit och insikten om att folk faktiskt är idioter..och det är inte awesome alls!


You're the one that I want

Sitter i telefonen med Ems, hon sitter och sjunger sin egen cover på Grease - You're the one that I want. Ni som inte hört Emma sjunga, missar något i världsklass. Seriöst! Världsklass i awesomeness
..... tror jag nyss fick tinnitus.. pipandet i örat har hållt på alltför länge för att det ska vara "normalt"


Kvällens soundtrack


Ska JAG läsa natur?!

Tro det eller ej, men jag är vaken, har varit vaken i de senaste tre timmarna trots en kväll av trevligt sällskap, ofantligt mycket kaffedrinkar och jordgubbsbål (kom hem runt 05:00 i morse). Jag vet inte vart energin kommer ifrån men jag har redan förberett mig för morgondagen då jag börjar mitt tredje år på stockholmsuniversitet. Böcker är beställda, kursplanen är läst, schemat inskrivet i kalendern. Jag känner mig rätt så pepp! Natur mot de yngre åldrarna - här kommer jag!



P.S
Jag ska läsa sex & samlevnad.. alltså..jag ska bli en sådan där "pinsam" lärare, det är rätt så awesome! Fråga Olle? Ha! fråga mig istället.


Depp

Inte okej att jag inte kan delta på festen hos Erika idag..JUST NU!!! ni har säkert jätte roligt och jag sitter bara här och ugglar..tror jag ska duscha och sen sova..lika bra..vill bara att dagarna ska gå fortare så att det blåser bort....

Skadeglädje - den enda sanna glädjen!

Min kära mor kom just in i rummet, förmodligen pågrund av ljudet av smattrande tangenter, sömndrunken var hon men frågvis. Hon frågade när jag skulle gå upp "thjaa, runt nio så där" hon tittade på mig i tystnad, stängde dörren varvid det sedan hördes ett långt "doctor evil"-skratt och en sovrumsdörr som stängdes. Skadeglädje? det är jag då uppvuxen med!





BetongBarn

Jag vet att jag borde gå och lägga mig nu, nu på direkten, omedelbart! eftersom lördagen kommer bli en klump av roligt att göra - ska  träffa Karlstad (hon heter Emma, men du ser problemet, så ja, smeknamnet Karlstad) Vi två ska ge oss ut i skogen och leta svamp, eller snarare hon ska leta svamp medan jag hänger med och låtsas veta vad jag håller på med - Flugsvamp var de där konstiga med prickar på eller var det kantareller?
Som skrivet: Det är Karlstad som ska leta, inte betongbarnet på denna sidan av blogginlägget som tur är! Ja, sen ska jag ta mig ut till söder om söder för en grillfest, där det vankas Erikas bål och mina kaffedrinkar och sen får vi se vart vinden för mig, måste ju hitta på något att göra medan Emma är på Släpvagnsrave i Sundsvall utan mig. Hon lämnar mig på denna sida av sverige och det är väl inte riktigt okej, men får gå för denna gången! men BARA EN GÅNG!


Awesomeness är KÄRLEK

Satt och redigera lite videoklipp på datorn med musiken i bakgrunden - som alltid, folk som klarar sig utan musik i sin vardag kommer jag aldrig förstå mig på! Jag satt där i mitt rum när Bob Sinclair med Love generation flödade ut ur datorn. Kanske är jag för blödig, kanske är jag bara en mes men fan alltså! Just look to the rainbow, you will see, Sun will shine till eternity, I've got so much love in my heart..No one can tear it apart!




Överslag- Varför får man inte va annorlunda farbror polisen?




En kär vänn tills oss Pappa när han var 20 år gammal (1980)
Just a bit of awesomeness

Cooking up some awesomeness!


Abby Sciuto: I am cooking up some awesomeness. 
 DiNozzo: Awesome me!



Jag älskart.

Mina pojkar!




Silverstein är mina pojkar,  Bill Hamilton ger en av de bästa kramarna jag någonsin fått!

I farmors garderob

Så.. Ja! Hemma igen, lyckades övertala pappa att skjutsa mig vilket betydde att jag kunde få hem både farmors gamla symaskin Singer 220k23  (som väger ETT TON minst), en härlig gammal resväska i läder och lite kläder från farmors yngre dagar. Det blev som värsta julafton i pappas bagagelucka. Och sånt är väl AWESOME!

Emma saknar Karin...INGET EK utan varandra



Mitt liv är verkligen inte desamma utan dig Karin
inte awesome..

Ett ögonblick i vardagen

I morse när jag vakna, kravlade jag upp som den zombie jag var,  tryckte på tv:n i all hast medan jag försvann ut i badrummet och helt plötsligt hör jag tonerna från KISS ljuda sig genom lägenheten, "småsprang" ut i vardagsrummet och skruvade upp volymen till högsta, stod där som det mähä jag var och hoppade. Då önskade jag att Emma varit där. Det var ett sådant där ögonblick.



Synkade som fan!

Emma skrev om sin lilla man i magen och ja, jag ville bara säga att du är inte ensam ollonet mitt, jag har också besök av hela tjocka släkten och fan vad de ska leva rövare då! Mensvärk är då ingen fröjd, men Ipren, ja han är då min vän, tror jag kanske gifter mig med honom. Haha Emma min kära, jag tror att vi har råkat synkat in våra små men partyvilda gubbar under vår aweseomeness tid tillsammans! Ungefär som ying och yang. Sexigt, eller hur? 

 

Ensam hemma!

WOOHO! idag är jag ensam hemma tills jag själv måste dra iväg för att köra en liten bil i tyresö men det är inte ännu på en massa timmar! Så vad ska man nu göra när man är ensam hemma och har hela huset för sig själv :P 

Det kommer bli en MASSA hög musik från Spotify (Tack Hedis <3) och sen får jag helt enkelt se vad som händer , livet är fullt av överaskningar.

Dont be sad, be awesome insteed !

Min Kvinna <3 Sinéad O'Connor <3



Snygg..! åh!!

Lilla mannen i min mage

Nu har lilla mannen flyttat in i magen och ska ta sig ut - vid namn mens..ehh! men men har städat hela dagen så jag slipper känna nått. Helt galet så har jag städat övervåningen och undervåningen och till och med i kryddhyllan och anordnat bland alla spritflaskor i skaferiet. Men jag tror att allt är för att jag saknar dig Karin..saknar dig så himla mycket!!

Idag ringde jag Stubo också och fick vet att jag blir av med min lägenhet och från och med den 1 sep blir min lägenhet bebod av en annan tjej :) nice nice!

Ikväll ska jag och min stora syster tydligen ha lite myskväll som vi typ har varje kväll :P med lite drama filmer som kommerf å mig att gråta som en liten liten pojke. Vi ska också inta en massa massa massa TE!! fan vad nice det ska bli samtidigt som det regnar ute :)



Ja men varför inte slänga upp en bild jag tog när jag var i grekland för några år sedan. Så jävla vackert

Om du var här!



Tid... Du är Dig inte lik
Min knutna hand i fickan
Sömn... Jag kräver ingen sömn
Jag vrider Mig på nålar

Refr.
Om Du var här
Om Du var här
Om Jag var där
Om Du var här
Idag, igår
Om Du var här
Inuti & utanför
Om Du var här
Idag, igår

Tid... Allt ska bli som då
Jag nöjer Mig med tystnad
Språk... Jag behöver inget språk
med tiden på Min sida

Om Du var här
Om Du var här
Om Jag var där
Om Du var här
Idag, igår
Om Du var här
Inuti & utanför
Om Du var här
Idag, igår igen

Tid... & all Min energi
slösar Jag på nålar...
Refr.


108 timmar av awesomeness!

Ligger här i dubbelsängen och det känns rätt tomt nu när Emma inte är här som vanligtvis rullar runt och försöker göra sexuella anspelningar på Noa, kramdjuret. Jag ligger här och funderar på om jag ska ge mig ut i köket och göra en fruktsallad men det är inte lika roligt när man bara är en. Har man umgåtts med en människa i 5 dagar, mer än 108 timmar utan något som helst emellan och sen helt plötsligt är man ensam, ja då hamnar man där - ensam med sig själv och det är inte alls lika awesome!. Känns rätt trist faktiskt. Vad ska jag hitta på?  Nej, fy fan jag säger som Nalle puh - det är bra mycket trevligare att vara två!

If i were a boy

Karin mitt HJÄRTA min halva! JAG KÄNNER MIG ENSAM UTAN DIG! saknar dig nu....kom tillbaka...kom tillbaka NU!

Sitter här i segersäng och känner mig halv. Jag har nyss fått Spotify av Herr H och njuter av all musik som finns ^^ helt jävla underbart.

Jag tror min ångest är på väg tillbaka...


HARE BRA TJA!

På bussen, påväg hem


"You gotta swim
Swim for your life
Swim for the music
That saves you
When you're not so sure you'll survive"




Du kan hämta hem låten här

Enorm Kärlek .


Lisa

Jag tycker du är helt JÄVLA FUCKING AWESOME!!!!
and
P.S. I love you

P.S. I love you



Denna såg vi ikväll
Jag grät väl under hela filmen...ärligt talat.
sen fick jag sms
sen grät jag ännu mera
haha
gull gull gull gull
<3
<3
<3
<3
Jag tyckte verkligen filmen var jätte gullig och jag står för att jag grät som en liten liten pojke under hela akten så att säga!

Jag heter Emma och jag står för att jag gråter som en liten pojke
Its a part of my awesomeness

filmkväll

Nu är karin och jag påväg in på våran 4:e kväll tillsammans och i denna afton ska vi kolla på film och först ut är "P.S. I love you" och nu sitter karin och säger " i would do him over and over again" och huttar med fjärkontrollen som att det skulle vara någon sorts av sexleksak. Men vad vet jag vad Karin egentligen gör med fjärrkontroller när jag inte är med....


Vi har bakat kladdkakemuffins med hallon och grädde på toppen. MUMS

HARE BRA TJA

Gästbloggare: Natalie "Piplarsa"

Goddagens pörskans retarderade encelliga organismer!



Namn : Jag heter Natalie, också kallad Larsa Lawless, under mystiska omständigheter fick jag detta namn.
Tid: Klockan visar 18.24 och några sekunder till.
Plats: Jag befinner mej just nu i hoodet Vårberg, där jag har min fästning tillsammans med Gurra Gangster.
Hur jag känner Emma och Karin:  Det är egentligen lite oklart, förmodligen träffade jag Emma "jag-gillar-att-tvätta-fötterna" Bergvall på någon fest, säkert tillsammans med hennes storasyster Therese. Efter detta, så började hysterin, och vi använde varandra som bollplank för våra efterblivna och autistiska tankar gällande fina damer i våra liv.  Och på den vägen är det. Nu vill jag inget annat än att se henne tvätta fötterna, samt pussa på hennes hår.
Karin har jag träffat genom Emma, och båda är så awesome som man kan bli!

Och nu till Svininfluensa eller kolera !


 Att aldrig någonsin få använda Internet igen eller bli riktigt, riktigt ful

Denna var en svår nöt att knäcka. För och nackdelar : Jag skulle aldrig mer få gå in på facebook, guden i mitt liv, men jag skulle få ligga, eftersom jag inte är ful.
Jag får gå in på facebook, och blogga, men jag får aldrig mer ligga, förmodligen.. Vad är mest värt?
Jag skulle nog säga att jag hellre inte går in på facebook, och fortsätter vara awesome snygg.
Jag får hitta andra intressen, kanske läsa böcker eller något annat intellektuellt.
jag väljer , att aldrig mer få nudda vid internets underbara värld...

Att du kommer in på en fest där din pappa gör helikoptern eller att du gör helikoptern på en fest när dina föräldrar kommer in

Den är nog inte så svår, med tanke på att jag är av det kvinnliga könet och ej äger något att helikoptra med, så skulle min pappa få komma in till festen, eftersom jag då inte gör något , ellerhur? ;) det gäller att vara smurtig.



Att ha sex med alla huvudrollsinnehavare i Sagan om Ringen eller alla huvudrollsinnehavare i Star Wars


Ni är elaka människor, EK, elaka. Onda rätt igenom!
Jag skulle nog välja , att ligga med alla i sagan om ringen, men detta innebär ju också att dvärgen skulle rulla runt mellan mina lakan.. Inte så hett. Men å andra sidan får jag ju ta på Viggo, så det andra kanske man kan stå ut med. Och Orlando, faktiskt. Så jag väljer att ligga med viggo.. eller, jag menar, alla i filmen..

 Provrörsbefrukta din mormor eller starta varje mening i resten i ditt liv med "eftersom att jag mediterar yoga 20 minuter om dagen så tycker jag........"

HAHA. Frågan är om jag skulle komma ihåg att säga denna meningen i början på varje. Vad blir straffet om jag misslyckas? Jag menar, tänk på fyllan, dreglandes på någon tunnelbanestation med tappad väska och endast en sko på sej, hur många hjärnceller har jag kvar då?
Jag tror att alla skulle ha begått kollektivt självmord, och jag skulle vara lämnad med ett tomrum i huvudet, och därför inte vara kapabel att prata.
men jag väljer ändå att påbörja varje mening med en lögn om att jag utövar yoga.
Men nu sitter sonja och pratar om att man inte skulle stå ut .. .Hon skulle hellre BEFRUKTA SIN MORMOR.. asså, jag tror inte iförsej att min mormor skulle märka om någon provrörsbefruktade henne, så jag kanske ändrar mej i frågan.

JAG BEFRUKTAR MIN MORMOR.


PUSS PÅ ER , EMMA OCH KARIN!


 Vi på The Awesomeness Blogg tackar dig Natalie "Piplarsa" för att du har tagit dig tid att gästblogga =) <3

Har inga ord.

Här sitter jag och försöker lära mig att inte använda "S" istället för "A"  och det går fsn inte brs, som ni märker!
störsnde om inget annat - men seriöst jag borde inte klaga, har haft värsta awesomeness äventyret som jag då inte är säker på att det går att sätts i ord. Aaah, det var awesome!

Åååh Kaaaarin, things they change my friend


Karin är tillbaka

Man lämnar Emma ensam ett litet tag och upptäcker henne, liggandes i sängen med min hoodie på sig, skrattandes alldeles för sig själv om sina fina visdomsord samtidigt som hon rullar fram och tillbaka i dubbelsängen. Ja, vad ska man säga. Själv är man ren och hon är skitig, men det är så det ska vara eller? Ying och Yang och hela det där.

Visord

Om du känner dig vek
Så finns ju alltid EK

Som kan liva upp din stämmning
Om inte trigga dig till hängning

EK flyttar till Segersbög

Nu har Ek spenderat 2 nätter i Brandbergen hos lilla Karin , men nu känner vi att det är dags att byta area så att säga, så nu drar vi till Segersbög till mig!

Karin står i duschen och jag hör när vatensrålarna nuddar hennes hud. ^^  HÅHÅHÅ SEXY!


Naturen kallar

Emma ligger som ett mähä bedvid mig och mamma min kallar oss för "tonårsdöttrar, typiska sådana" eftersom vi fortfarande ligger till säng. Helt plötsligt får Emma sjukt mycket energi, hon pratar i hundrasjuttio om något, men som vanligt lyssnar jag inte. Nu gav hon sig ut i lägenheten "nu räcker det, nu ska jag kissa", Inget kan tydligen få en piggare pch alert än en överfylld blåsa.

Uppdatering

Emma och jag har nu umgåtts i fyra dygn, det vill säga ungefär kring 96 timmar. Vi gillart.



Sprutlackera badkaret?

Ämnet: Att äta dålig mat under rötmånaden.
Plats: Vid Karins kylskåp


Emma - Det enda som händer är at man blir lite sjuk
Karin - Ja, lite magsjuk
Emma - Jag vill då inte bli det idag, sitta på toaletten hela kvällen och sprutlackera
Karin - Blir vi båda, då får fan en sitta i badkaret och sprutlackera
Tillsammans - sprutlackera badkaret liksom
Följt av tre timmars asgarv.

lite blogg i sängen

Jag ligger här i sängen undertiden  som hemmafun a.k.a Karin min hetrosexuella livspartner står i köket och lagar kyckling. Vi har hittat en jättebra affär i brandbergenscentrum som säljer massa utländskmat och där köpte vi pitabröd och det doppar vi i min hemmagjoda vitlöksås, det är för gott för att vara sant och jag smakar jätte mycket vitlök så akta er, kanske det luktar.

Nästa helg är det tydligen grillfest hos Erika..men jag kan inte komma. Alla var där utom Emma, för hon behövde vara hemma....fail!


White & Nerdy


En rådande finanskris .

I den rådande finanskrisen har inte EK längre råd att spendera mycket av deras lilla ekonomi på sina festande bravader, och med den alltmer rådande risken för svininfluensan valde vi därmed att bege oss till andra mindre territorium än de välkänd,  där smittorisken är alltför stora för två individer som oss.


Erika, Marika, Ulrika jobbade på Ica, tog en fika & var inte särskilt rika

Kvällen började med ett försök att ta oss till Fruängen och som alltid så behöver EK (Emma&Karin) inte komma särskilt  långt förrän världen blir lite mer annorlunda än för andra. True  story.  Från skogen till tågresan fick vi smaka på lite annan sorts bakgrundmusik - dunka dunka & lite reggaeaktigt och vi gjorde såklart som vilken människa som helst - Skakade det våra mödrar gett oss!

Väl i Fruängen, "smått" förvirrade i mörkret mötes vi av Erika och hennes såkallade guide Magnus .. eller nej, Mattias, va? Som vi ja, mer eller mindre skrämde smått fördärvad. Det är inte alltid lätt att vara EK.  Han tog oss på en rundtur i Fruängen, tills vi kom fram till en lokal som såg ut som om den blivit designad av en psychedelic hippie kontra antika grekland med storhetsvansinne och ett ålderdomshem, det kändes helt enkelt lite tidigt nittiotal, atmosfären i sig var ungefär som om man tagit en tidsmaskin tillbaka till ett mellanstadiedisco och musiken som bestod av Aqua, Eiffiel 65 och Spice girls var som en extra krydda på det redan alldeles för kryddiga moset. Men som alltid, så hittar EK ljuset i slutet av tunneln, denna gång bestod det av Karins kaffedrinkar, Ölen från den givmilda Gurra och den där jordgubbsbålen som inte riktigt hade hittat hem. 

Ja, kvällens uppdrag var ju att spridda Awesomeness i Fruängen så när det ensamma dansgolvet med sina skimrande 80tals lampor och musiken ropade så var vi tvungna att svara.

.. fortsättning följer

Såklart du borde varit där!


Laugh a little!


Skratta lite istället för att vara grinig - Ja, det är fan awesomeness!





Dagens status

Men ja! medan Emma och jag sov verkar det vara som om alla fått kronisk PMS. Vad fan händer?

Vi lever!

God morgon! Ja, eller alltså jag vet att det inte riktigt är morgon men för EK så är det det, vi kom hem till mig 05:00 i morse och har drömt awesome drömmar sen dess, det är faktiskt så att Emma fortfarande ligger och sussar sött här bredvid mig medan jag försöker knappra så tyst jag kan på tangenterna - Medkänsla är awesomeness! ..
Emma började mumla nyss "Herpes-Henrik var bäst i går - Giiiiiirlfriend". Ja, för er läsare som känner oss så vet ni att man kan inte lämna oss ensamma för då möter vi på annat folk såsom Herpes Henrik, Gurra och Killen som prata spanska och försökte lära oss det grövsta man kan säga på spanska, men inte kommer jag ihåg det, så då var det väl inte så awesome!

Be afraid, be very afraid


EK är på G (Känn awesomeness flöda..i Fruängen)



..and remember what happens in fruängen stays in fruängen

Min hetrosexuella livspartner


Hennes hetrosexuella livspartner

Här sitter jag mellan benen på emma, jag är hennes jaa, vad ska man säga? jag är hennes hetrosexuella livspartner. Hon lockar mitt hår mest för att hon gillar att det gör lite ont - säg inte att jag sa nåt. hehehe, AAAJ! emma brände mig nyss i hårbotten och vad får jag för respsons? jo ett evil garv som ekar genom huset. 


...förresten, visste ni att mitt uppdrag som Emmas hetrosexuella livspartner är att screena alla tänkbara/framtida partners i awesomeness maskinen. Den du! den var inte illa!! Så, kom igen ni där ute! jag väntar ;) mohaha


jag är som 15 igen

Sitter på golvet i mitt gamla rum och känner mig som att jag var 15 igen. Karin är här och vi har nyss provat en massa kläder (så nu är vi likadantklädda) och lyssnar på Hinder. Ner ifrån köket ropar mamma "NU ÄR DET MAT" *springer och äter* sådär nu är jag tillbaka igen (fast det märkte ni inte)  Iallfall så vet jag NU efter ha lyssnat på Europe med Carrie att man faktiskt KAN göra en scen i sitt rum och leka lite Carola de lux. Bara att ha en karin, en bra rocklåt och sedan sätta på fläckten som blåser i 180. MEn tillbaka till att jag känner mig som 15 igen , sitter här på golvet igen och Karin lockar håret för vi ska tydligen på fest i Fruängen idag hos..någon okänd människa. Det var länge sedan jag bara hängde och lyssna de på musik , hur soft som helst ju :D

Som ni kanske märker har Karin och jag äntligen kommit igång med bloggen igen , men det har lite med att göra att nu är det augusti och livet börjar långtsamt komma tillbaka igen. Det börjar bli slut på att festa 24/7 och bara softa i solen med kaffedrinkar. Dock har vi inte gett upp riktigt ännu på sommaren utan det är mer så att nu har haft vårt lilla sommarlov och nu börjar livet igen, det vanliga livet.( vad fan nu det innebär)



Jag bjuder på denna, tagen typ ett halvår sedan..men , jag var het ^^(Sonja jag vet att du vill ha mig så säg det bara)

En bildserie - Don't you wish you where here?

"Den afrikanska bonden"


Den smått galna observatören


EK (det behövs ingen större presentation, va?)


Lite mer mmm i livet



FRUKTSALLAD ..MMMMM...
Nej, man kan inte vara supermodell varje dag men vem bryr sig när man får något gott att äta?

I doften av rulltårta

Emma leker afrikansk bonde i köket bland doften av rulltårta och ugnstekta grönsaker, jag sitter här och agerar som jag gör bäst, genom att vara observatör. Det är ett awesome jobb må jag säga!  Man sätter häcken på stolen, blinkar lite med ögonen och ler lite då och då, använder sig av några få ord "haha", "den du!" och det ultimata "Japp!" Som löning får man fruktsallad med vaniljsås dukat framför en i solen! Jag gillart. nej, förresten jag älskart!

Helgens toner


Lek med mig!

Sitter här i segersäng och mer eller mindre agerar soffpotatis medan Emma leker med en kinderägg leksak ute i solen. Hon springer runt och skrattar med glimten i ögat. Så ja, vad fan gör jag här? Vill också leka!! Harebratja!

Daddy cool


God morgon världen!

Hej och hjärtligt välkommna till en ny dag!

Vi på The Awesomeness bloggen vill bara önska er en jätte bra och lycklig dag. Ge awesomeness så får du awesomeness!
Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Njut av dagen och gör det bästa av situationen.

Kärlek vid frukostbordet


"Man blir bortskämd med dammsugaren, för då kommer riktigt åt hörnen!"

Emma & jag var på ICA i Nynäshamn med far hennes när en tant plötsligt dök upp vid våran kundvagn. Ja, vi vet inte riktigt vad som hände men vi fick lära oss att om elen går, ja då kan man i alla fall äta kalla fiskbullar och ravioli, och kaffet det går också att göra med varmt kranvatten! när nöden kallar.


Emma -  Ja, så lägger vi ut kalla fiskbullar som bild!!
Karin - Ja, men det kommer vara lite svårt att visa att de är kalla.

Så om du vår kära läsare inte förstått det så är det KALLA bullar på bilden.

Kameran är inte nådig!



Emma fick en present .
En Pandaballong

...
Sen fick hon denna och flippade totalt




Gillar du broccoli? gillar du brysselkål? Eller ingenting alls?




Nu undrar vi om detta egentligen har någon större betydelse för oss att veta? Är det inte mer användbart att lägga forskningspengarna på någonting helt annat ? typ "Hur blir man awesome?"

Samling : EK








Man kan inte vara supermodell varje dag!

Awesomeness - Embrace it!

Jag har lyckats bädda ner mig i soffan med min favoritpläd på det där underbara bästa sättet som gör att man helst inte rör sig alls av rädslan att det ultimata ska försvinna, att ögonblicket ska dra förbi och lämna en obekväm. Så ja, här ligger jag, tittar på den nakna kocken, äter en mini oreo och lyssnar på regnet och åskan i bakgrunden. Allt jag egentligen ville säga är - Jag har det jävligt awesome just nu! nästan så awesome att jag skulle kunna tänka mig att gå ut och dansa i regnet bara för att, fast som sagt det får vänta jag har en kaka att äta upp.






Till Karin , Mitt hjärta! Min bättre hälft <3








Visa att du älskar dina nära & kära!

Tillägnar jag mitt ollon Emma <3





"Sometimes I wonder
How I'd ever make it through,
Through this world without having you
I just wouldn't have a clue

'Cause sometimes it seems
Like this world's closing in on me,
And there's no way of breaking free
And then I see you reach for me"

I hjärtat

Jag var på humöret - Hela-världen-är-emot-mig-idag-och-fan-vad-folk-är-idioter, men så kom jag in på Facebook och läste Emmas status och ja, det värmde som fan! Nu kan jag inte sluta le istället.



Let me show you where it hurts!

Om folk bara skulle kunna SLUTA med trycka på fel knappar just nu på mig så KANSKE jag till och med skulle kunna må bra! Men när dessa små små knappar trycks bli vänder jag och blir en potatissäck och får värsta ångesten ever. Hallå Allt kan inte förändras över en natt! Lämna mig i fred, låt mig leva lite.



Jag älskar dig Manson, vad skulle jag göra utan din musik?...

"Let me show you where it hurts
There's more than one way, to make you cry"

I'm not cynical. Just experienced

Första dagen på min sedan länge efterlängtade semester och här ligger jag klarvaken, sjuk och allmänt inte awesome! Vaknade upp vid nio då hemmatelefonen ringde, försökte ignorera skiten med ursäkten - om det är till mig så ringer de väl till mobilen om det är viktigt och inte hem om de inte är fullständiga idioter, det vill säga. Men efter tredje försöket och mitt tredje halvt uppvaknande kravlade jag mig upp, snubblade på mobilladdaren, slog foten i fåtöljen  på vägen, sjöng ut lite svordomar Ali G - style men när jag väl kom fram till telefonen då la människan på luren och tystnad har ägt rum sen dess. Någon är garanterat ute efter mig.

Världen är liten .

Världen är bra liten och sen facebook kom med i bilden, ja då har den blivit bra mycket mindre.



Marilyn Manson kommer till Sverige



Den 9 November 2009 kommer Marilyn Manson att spela i Globen
Jag kommer vara där!
Detta är AWESOMENESS på hög nivå
Ses vi där?

The Awesomeness takes it to another level .

Emma & Jag sjunger vår spontana fylle-snapsvisa
Ja, gott folk! nu har vi vår egna youtube kanal också.
Den finns HÄR



"Vårt blodomlopp blev till alkohol
lille jag, lille jag blev full igår
..Harebra tja!!"

Jag älskar min mamma!

Tänkta bara berätta att jag är djupt sårad över att ingen där ute i cybervärlden kunde ställa upp och ge mig knäckebröd, istället gav sig min älskade mor ut i världen (undrar om det berodde på mitt gnäll?) och kom hem med inte bara knäckebröd och näsdukar utan även vaniljyoughurt och glass till min stackars, stackars hals. Jag älskart.



Awesomefood

Hej och hjärtligt välkommna till en ny del av "The Awesomeness" bloggen. Nu ska vi prata om mat. Mat som är gott! Sån mat som man kanske inte man trodde att man skulle tycka om men ändrade sig och nu kan vakna upp på morgonen och tänka " fan idag måste jag laga ****" Nu börjar en ny serie av mattips.för ärligt MAT är awesome!








Bönsalsa med bulgur och annat mojs

Historian bakom rätten: Jag och min stora syster kom över en förpackningmed gogreens bönsalsa och tänkte att vi skulle provsmaka den. Vi kokade lite bulgur till och hade lite fetaost, majs och kyckling vid sidan om. Sen en sås på turkiskyoghurt och vitlök. Vi tog första tuggan och blev förälskade i denna maträtt. Nu kan vi inte sluta att äta den! Hela tiden såfort vi kan. Man kan helt klart byta ut det man äter till, men standar i rätten blir alltid en förpackning med bönsalsa och Bulgur samt yoghurt såsen till. Kycklingen är egentligen rätt onödigt och kan tas bort helt för ett vegetariskt allternativ.

Vad man behöver
  • Bönsalsa från GoGreen
  • Bulgur
  • Turkiskyougurtsås
  • (kyckling)
  • (majs)
  • övrigt vad man nu har hemma, typ allt funkar.
TIPS:

Köp hem GURKMEJA
Gurkmejan blandar du i bulguren så att den får en mer gulfärg och ser godare ut för ögat. Den ger inte ifrån sig någon smak, utan färgar bara rätten. går också bra att använda när du kokar pasta, cous cous eller gör curry rätter. Bara att blanda i och är naturligt och vackert. Gurkmeja ska man alltid ha hemma helt enkelt.







Den bjuder vi på!



.. Charlek's änglar <3

I'm fine. My nose is just overflowing with awesome and I had to get some of it out.

Jag vet inte riktigt om jag vaknat upp ännu (jag är zombie) Jag kan inte andas eftersom min näsa är överflödig av awesomeness och jag låter ungefär som om jag rökt cigarrer, druckit whiskey och skrikit till "livin on a prayer" hela natten lång. Jag känner mig också extra varm men inte på det fina, roliga sättet. Not so awesome! Sen att jag gav mig ut i köket - vilket är en lång lång lång väg för någon som är både bakis och förkyld, för att äta det enda som jag kunde tänka mig äta en frukost-bröd smörgås, endast för att finna paketet tomt eftersom min systerdotter ätit upp det sista. Det var nästan så att jag höll på att börja svettas i ögonen. Ingen awesomeness där inte! så om någon själ där ute i den stora vida världen skulle vara så snäll att gå och köpa lite knäckebröd åt mig och kanske lite extra näsdukar så ligger jag här i min säng och väntar så länge.


Att vara favoriten är inte lätt!

Min systerdotter är på besök uppåt i landet, härligt värre! Alltid lika mysigt att vakna upp av att någon fånstirrar på en och när man då efter en vecka av jobb (40 timmars vecka) försöker övertala den unga damen på nästan 10 år om att livet är bra mycket roligare i mormors rum och inte lika roligt hos den väldigt trötta mostern, ja då suckar hon ljudligt ett par gånger, tassar iväg, stänger duktigt dörren efter sig och går in till mormor för att väcka henne. (scooore!)

Jag somnar vidare i tron om att jag äntligen fått chansen till sovmorgon men vaknar lika snabbt upp igen av att någon kryper ner i sängen, säger högt och tydligt "mormor sover och jag är hungrig". Jag öppnar ofrivilligt ett ögonlock och möter två pigga blåa ögon och inser vid det laget att jag förlorat detta sovmorgons- lotteri, Så ja, nu har jag varit uppe sen nio. Mormor fick sovmorgon till elva. Imorgon då är det fan JAG som ska ha sovmorgon.
Att vara favoriten i familjen är fan inte lätt!


(Bjuder på en bild på mig och Emma från "Det är fan INTE okej" - mappen,
 men vaddå! man kan inte vara supermodell varje dag..
det sorgliga är dock att det här är en av de fina bilderna)

Det är charlek!



PRIDE
Be yourself, don't take anyone's shit, and never let them take you alive.

RSS 2.0