Happy Pride!

Att prata med främlingar.

Trött, stressad och smutsig  på det viset endast en människa som jobbar med barn kan känna sig räknar jag trappstegen upp till lägenheten i takt med tonerna från mina hörlurar när jag stöter på reklamutdelare i trappan, jag går förbi denne utan att ge någon större notis över någon eller något (hade nog inte ens märkt om det hade varit självaste Brad Pitt) när jag märker att han pratar med mig?. Av med en hörlur och ett "va?" på stockholms vis  Och vad får jag inte, förutom ett seriöst och inte alls på skämt "How you doin?" som ett mycket, mycket dåligt försök att låta som Joey i "vänner" tillsammans med en leende blick som synar mig från topp till tå på ett sätt som får mig att känna mig ännu mer smutsig. Jag tittar på honom  och vet inte om jag ska skratta eller gråta (vart är mänskligheten på väg?) men svarar i ren artighet som min mor lärt mig "fine, you?" valde dock inte att stanna kvar för att  få höra svaret. Även något min mor lärt mig - Att inte prata med främlingar.  Så ja, nu måste man se upp i sin egen port också. Suck. 
 


I'm confused..no wait..maybe I'm not

Först tappar jag bort mina nycklar, när jag hittar dessa kommer jag på att jag inte har en aning om vart min plånbok är. När min mor funnit den i min väska efter att jag mer eller mindre vänt upp och ner på lägenheten i ren hysteri upptäcker jag att fjärrkontrollen till tvn är borta.. efter att jag krupit under sängen och träffat på mina dammråttor för att få tillbaka fjärrkontrolen ( hur den hamna där vet jag inte!) känner jag mig trött, mycket trött. Och nu är min mobil borta. Jag tror jag börjar bli senil. Riktigt rejält.

True summer feelings

Jag har skavsår, myggbett och gräs i sängen, bevis för att jag njuter av sommaren?
Såklart är min kära partner in crime Emma med på noterna också!

 
 
(Och bilderna är så inte okej men det bjuder jag på! .. man kan ju inte vara supermodell varje dag)

Vart tog all awesomeness i världen vägen?

Det är en fråga som jag nu stället mig? vart fan tog allt awesome some jag såg i världen, som jag såg fanns där ute. Nu söker jag tips och trix på vad som är awesome? vart är värt att kämpa för ? kom igen nu alla som läser detta, svara!

Tänk om allt bara kunde bli som förr ..Varför kan inte allt bara bli som det var förrut,när livet inte var skit och man inte hade några större problem. Det kanske är fegt, jag vet, men jag tänker blunda och bara skita i allt just nu och låsa mig inne ett tag. "Kasta dig ut och du ska flyga" får slänga sig i väggen ett tag. Jag orkar inte med problem, bråk och intriger.

Påven kommer med gåvor

Påven har tagit med sig sin 3liters smirnoff till grillfesten imorgon..
Så ja för att vara riktigt ärlig så tror jag inte vi hörs förrän i nästa vecka.
Ha det fuckin' awesome!


Jäger is awesome!

Helgen är som sådan, jag är full. Emma är full. Vi är fulla på jäger och rullar runt i gräset med varsitt sugrör. Men vi är nog tillbaka, tillbaka snart men först väntar årets grillfest.


Bara en liten tanke


Bara en liten tanke


Emma Bergvall

Det jag skriver i denna blogg som är undertecknat Emma, bara Emma. Är det jag som har ansvar för.

Jag trodde att jag skulle kunna klara av detta, men det gör jag inte. Jag trodde inte att det skulle komma till detta ögonblick i mitt liv. Men jag tycker verkligen inte om min stora syster. Hon ljuger, är falsk och sviker mig om och om igen. Det funkar inte. Jag är inte lik henne på nått sätt alls, som tur är. Jag vill inte vara som hon, jag vill inte höra från henne, jag vill inte lyssna på henne, jag vill inte ens vara i samma rum som henne.

Saken är att jag har en känsla att folk nutror att det bara är en sån här "syskon grej" men tro mig det är det inte. Jag har försökt, förlåta, lyssna och vara tålmodig. men det går inte. Det är som att det finns alltid den där "tävlingen" som hon håller på med och alltid vill vinna. Jag har inte ens något avseende med att vinna. Jag behöver inte vara bättre än någon, för att jag är mig själv och jag vet att det är bra nog.

Men någongång måste man faktiskt säga STOP och NEJ NU ÄR DET ÖVER, till och med till sin stora syster som beter sig som att vara sin lilla syster. Skärpning och försök vara en stora syster då!? men icke nej, skit i det för jag vill inte ha någon, jag behöver ingen, för jag har aldrig haft någon.

Alla gör som dem vill
Men jag skiter i det här

En liten länk

http://cdon.se/film/erotiska_ber%C3%A4ttelser-409409

...

You, Me, bathroom?

När två ollon träffas inne på handikapptoaletten på en irländsk pub 
med kameran i hand, ja, då kan det inte bli något annat än
fruktansvärd awesomeness på hög nivåRSS 2.0