Sommar-nostalgi

För mig är en underbar del av sommaren att få lyssna på låtar som egentligen inte är riktigt okej (svensson-svennson, hallå hallå!) men som man på sommaren accepterar för att de sprider sommarkänslor, kramar och nostalgi. Det tycker jag är awesomeness på sommaren i hög klass.
Katt på hett plåttak!Man borde uppskatta saker och ting mer, uppskatta det nya men också det gamla. Igår natt låg jag och tittade på filmen Cat on a Hot Tin Roof för ungefär den tredje gången och den är lika bra varje gång. Så det är mitt heta awesomeness tips för kvällen. Elisabeth Taylor & heting Paul Newman i all sin glans.
Trotsa regnfanskapet!

Nu tycker jag att vi trotsar regnfanskapet - mind over matter - och kör för fulla muggar. Det är midsommar!


it's all about the support!


Man blir inte, utan man födds awesome!

Emma tycker att vi ska bjuda mer på oss själva och då kom jag och tänka på de helt underbara bilderna som jag hittade i en av datorns mörka och dunklare vrår (Emma och jag har pyjamasparty, vi går in i detta med 110%). Så med dessa bilder säger jag - God natt till alla er därute!

Frodo, är det verkligen du?

Jag ska upp rätt tidigt imorgon, vilket gör att jag mer eller mindre borde agera vuxet och gå och lägga mig, men istället sitter jag och tittar på kanalen Viasat history , inte för att det inte är vuxet och allmänt awesome! Hör hur mina vuxenpoäng trillar ner i kistan. Har totalt fastnat - The Real hobbit, en australiensk dokumentär från 2008.

"På den indonesiska ön Flores upptäcktes år 2003 skelettet efter en kortväxt och minst sagt underlig varelse med människoliknande egenskaper. Vissa vetenskapsmän trodde sig ha funnit en av människans urfäder vilket resulterade i en synnerligen hätsk debatt. Vad var det för ett lustigt litet väsen? Var kom det ifrån och för hur länge sedan levde det? Kan det vara så att det i själva verket är Asien som är mänsklighetens vagga?"..Jag borde se på fler dokumentärer, alla borde se på fler dokumentärer, dokumentärer är AWESOME!

Singin' in the rain!


Känn kärleken!


If you talk the talk, you should walk the walk!

Jag måste säga att jag är lite besviken på er läsare, som inte klagat över att Emma! Att ni inte yttrat er om att hon ännu inte har gjort det hon sa att hon skulle (If you talk  the talk, you better walk the walk), ni som tog er tiden att rösta och kommentera! Jag tycker verkligen inte att hon ska komma undan med det hela. Sorgligt vore det ju, eller hur? Så Emma! när ska du gå i den utvalda outfiten? Du är ju så söt i rosa!


Det finns inga måsten!Vi på awesomnessbloggen håller med Andreas (aka Påven) om saken "Det finns inga måsten"
Tydligen är det flera som tycker samma


( Om ni är intresserade av Påven, skicka ett mail Han är singel, Först till kvarn får först mala)

Makes people talk?

Två hurtiga framtida jag och Emma, det vill säga två "äldre" damer sätter sig bredvid oss på t-banan.

Ena tanten, nej jag menar damen ger sin vännina en läkerol.. efter en cirka fem minuter.
Dam1 - Läkerol, makes people talk
Dam2 - Makes people talk, eller hur! vi har inte sagt ett knyst sen vi stoppa dem i munnen.
Dam1 nikar medgivande och tittar på asken*.. Makes people talk..hmpfh
Dam2 - Fan vi borde reklamera skiten!

Be afraid, be very afraid of the camera!

Här på Awesomeness bloggen, bjuder vi inte bara på oss själva utan även på andra ! Så, ja, det jag egentligen ville säga är - se upp! and be afraid, be very afraid.

 

Vi bjuder på oss självaIdag har EK samlats och då är det inte mer än rätt att vi lägger upp någonting HELT galetoch så bjuder vi lite på Påven...
(tjejer (och killar) han är SINGEL)

Maila in din intresse anmälan till : tobeawesome@gmail.com


Först till kvarn får först mala


EnsamJa Jag känner mig så jävla ensam sedan jag kom hem . Som att ingen riktigt bryr sig. Jag vet inte om jag ens bryr mig om att ingen bryr sig...för jag vet inte ens vem som skulle bry sig. Jag vet inte.

Jag är trött på att det alltid är jag som ska behöva försöka och fixa grejer.

Vadå om du inte bryr dig, säg det då.

Jag som trodde att ångesten skulle försvinna när jag kom hem för att jag skulle slippa ha den pressen på mig. Det är nästan tvätom, nu får jag ångesten för att jag inte har nått annat och göra och blir så grymt rastlös.

jag vet inte

Älska din granne och hans porr?

Det är mycket här i världen som är awesome, sveriges nationaldag som exempel men så finns det sådant som inte är awesome, kvällens två sådana var. Sverige i mötet med Danmark - Vad fan var det där? och sen mina grannar.

Jag går in i köket, en natt som denna, trött och törstig, ska ta mig ett glas vatten, när jag i min ögonvrå får se att mina grannars stora widescreen tv, som mer eller mindre är riktat mot mitt håll, där jag sitter i köket visar porr. Och nu snackar vi inte om oförargliga missionären utan snarare om en tjej som blir fylld i båda hålen på nära håll om ni förstår vad jag menar. För det första: AJ som satan! hoppas tjejen får bra betalt och för det andra: Ska du se på porr - vilket är helt okej om det nu tänder din brasa, dra för fan ner dina persienner eller se till att tv:n är riktat in mot rummet och inte ut mot vardagsrumsfönstret och mitt köksfönster, där jag äter frukost!  Det är fan mig inte awesome!


Dagens mest onödiga fakta!


Ordet Avokado kommer från ahuacatl på aztekernas språk nahuatl som ordagrant betyder Testikel på spanska.
Dåligt namn, men ack så gott! Nu har jag inte tid längre, min röra gjord på avokado, rödlök, feta ost, lite creme fraiche och några droppar citron väntar. Mumsfilibaba!

Marilyn MansonJag vet att det här får stå för mig
Men Manson är AWESOMENESS på hög nivå
Visar att hur tufft man än har det så måste man ha ett mål som man vill uppnå och med mycket arbete så kan man lyckas! bara man har vilja!

Vissa ser bara på hans yttre och tycker han är äcklig och hemsk
Men
Sluta titta på det yttre
Smörigt men
Det är insidan som räknas
Det är vad man har genomlidigt som får en att bli stark och vacker

För att leka lite journalist lite här
så tänker jag skriva vad jag tycker om skivan

Nu har jag lyssnat igenom den ungefär 5 gånger. En gång när jag tittade på lyriken och lyssnade sammtidigt och sen har jag satt den på repeat om och om igen.
Det jag har kommit fram till är att jag gillar skivan
Den går lite tillbaka till det gamla manson som den var innan och det gillar jag
Texterna är ibland lite upprepande men överlag är albumet bra.
Låtarna som jag har fastnat på för idag är "Devour" och "Leave A Scar"
Men egentligen så är det hela albumet i ett som blir någon form av mysig stund.
Jag gillart!
Ta er en lyssning :)Fuck diamonds! I found something even better!

Diamanter är en tjejs bästa vän? Nej tror inte det, jag har hittat något bättre - En fjärrkontroll för dig med pojkvän.

RSS 2.0