Hjälp sökes!

Jag ska få lussebullar av Hanna, tre stycken, som lär vara stora. Vilket är awesome, fast just nu i detta ögonblick skulle jag behöva kaffe. Starkt kaffe med lite lite mjölk, en pepparkaka som gör mig snäll och kanske ett par duntofflor - Alltså med bättre ord skulle jag behöva en slav eller en assistent - Same shit, different name. Någon villig därute?


Kan man gå för långt?

Jag vet inte riktigt, har alltid tyckt att jag är en stolt Tv-serie nörd på gränsen till fanatiker; True blood, Being Erica, Vampire Diaries, Greek, One tree hill är bara några av de jag följer, men än så länge har jag inte beställt att få Sms-påminnelse när tv-serien börjar.. Jag menar, det är väl därför man har internet, eller?Under konstruktion .

Bloggen är en enda stör röra för tillfället. Ber så mycket om ursäkt. 

Varför?

Jo, för att jag håller på att fixa och trixa med Juldesignen .  (som just nu krånglar)
När jag är sjuk!


En ny skrivare sökesVad jag vill göra med min skrivare som vägrar fungera .


Denna människa!


Jag gillart .

"We're flying on Friday the 13th... Oh, that sweet, uneasy feeling... Plus there's a black cat sitting next to me..." -David Cook. Jag vet inte men jag bara fastna, någon är i alla fall jävligt positiv. haha, ironi is the thing. Jag gillart.


P.S

Idag är Gülsens möhippa. Mer än så kan jag faktiskt inte säga eftersom hon inte vet någonting. Inget förutom datum (alltså idag). Det kära du, det är awesomeness!

It's not the same without you!

I-landsproblem, jag har anat förr men inte riktigt förstått hur beroende jag är av min musik. Hur nödvändigt det är för mig att få sätta på mig hörlurar på morgonen innan jag ger mig ut i den stora ilskna världen, speciellt eftersom jag lever med kronisk sömnbrist. Hur viktigt det är inte bara för min egen hälsa och sinnestillstånd men också för andras (misery loves company), så att jag inte ska krevera i någon liten hög vid universitetet. Det hela går att förklara i teori men det skulle vara värre i praktik, tro mig. 

..Jag saknar min mp3 jättemycket!Det näst värsta av allt förutom att Göran dog (Ja, min mp3 hade ett namn) är att jag precis hade lagt in tre nya album fulla med nya smaskiga melodier, som bara ligger där nu.. utan att göra någon som helst nytta. DET ÄR INTE OKEJ! JAG ÄR INTE OKEJ!


Mp3spelare sökes!

Där dog min mp3spelare, den är död.. begravning nästa.. En sista suck och nu måste jag leva i en vardag utan musik.. Åh! vad underbart, verkligen.. Varför inte bara ta bort luften och mina vänner också, när det redan är på gång så kan jag verkligen tycka att livet är awesome...David Cook är awesome!

För att jag är en "cry baby" och för att David Cook är awesome!Du kan få låten här


Dagens bekännelse.


Okej, jag är en sådan, en sådan där slösar-på-näsdukar-behöver-vattenfastmascara-lipsill som tittar på So you think you can dance och hejar på de "The underdogs" och gråter vattenpölar när de fått sin Vegas-biljett, gråter sjöar när de åker ut...Och då ska jag inte ens börja prata om Extreme Homemakeover..FLODER! Japp, så nu vet ni. I'm a cry baby.
Guy love!


Emma lever..typ

Det finns så mycket jag vill skriva, så mycket jag vill säga. Men just nu, gör allt så ont. För jag vill...men...MEN..varför är det ett men..Jag måste få tänka. När jag tänker blir det som en luddsamling i mitt huvud. jag saknar...jag längtar..jag vill...nått som borde vara så enkelt blev plöttsligt så svårt. Men varför ? ja varför egentligen?

vill

vilken jävla deja vú

Idag i ett av mina hysteriskt rabblande samtal med Lisa, kom jag på vad min "nuvarande" problem är, jag behöver en semester, ett äventyr, bort från stockholm, bort från vardagslivet..Har ju inte varit bortrest överhuvudtaget från stockholm sen.. januari. Inte undra på att jag är trött på allt och alla för tillfället. Inte undra på att jag varit en riktig subba (jo, en renodlad SUBBA) på sistone, för jag orkar inte. Batterierna är slut, generatorn är körd i grunden och reserven är redan använd. Jag har ju för fan inte haft någon sorts semester sen i början av januari. JANUARI! tio månader av samma liv (skola, jobb), samma rutiner, samma ställen och samma människor (inte för att jag inte är tacksam över mina älskade vänner, men ibland måste man få ta en paus), vilken jävla deja vú-känsla helt enkelt. "I think that I'm just tired. I think I need a new town, to leave this all behind" Ja, mer klockrent än så blir det fan inte.


.. Ja, så allt jag egentligen ville säga är att ha lite tålamod med mig för tillfället, den "riktiga" Karin dyker nog snart upp igen..förhoppningsvis

Baby, I wanna fuck you!


Vad hände igår?

En härlig gårdag, först var vi och gav vår kära vän Gülsen ledtrådar till vad som väntar nästa helg (möhippa-möhippa-möhippa .. be afraid!) och sedan hamnade vi på Southside och nere i dess "källare" där Alla'ska spelade tunes som gjorde en pepp! Mer pepp åt folket! Duktiga var vi också må ni tro! Ingen alkohol där inte, utan det blev läskeblask och vatten! (Varför?) 


.. Video kommer snart..
Dåtid, nutid & framtid

En snabb update om dåtid, nutid & framtid: Jag brände min tunga på het kaffe igår, den känns fortfarande konstig. Jag var ute när det ösregna och var svinkallt igår kväll eftersom jag hade varit på dejt hemma hos Hanna. Jag vaknade upp i morse av att min dröm skrämde livet ur mig, jag har fortfarande inte släppt det. Mamma kommer snart hem med bananer så att jag kan göra smoothies och sist men inte minst, snart åker jag över till farmor och fikar. På vägen tänker jag lyssna på Harry Potter and the Philosopher's Stone med Stephen Fry. Hur ser det ut för dig idag?Smooth like a baby's ass!

Efter att ha sovit i cirka 17 timmar så börjar min kropp sakta men säkert återhämta sig tror jag, det konstiga är att jag fortfarande är trött. Inget energiknippe här inte! utan jag har placerat mig i vardagsrummet med täcke och kudde (elefanten noah), min kopp fylld med rykande Indian Chai -te och dator. Alltså underhållning för resten av dagen. I can rule the world from here! mohaha.

.. Så vad har jag gjort än så länge i soffans varma famntag?
- Beställt kläder från Ellos (nyårskläder + lite annat)
- Läst Flickan med svavelstickorna
- Tittat på The proposal med Sandra Bullock
- Ätit chokladkola (mamma kom hem med en påse, nu mår jag illa)
- Läst tomtebobarnen för 10000000000 gången
- Lyssnat på Lesley roy's album

 ..Ja, som Emma så vackert tidigare berättade så är jag född med lite fjun till kroppsbehåring. Det är rätt awesome. Jag behöver inte tänka något vidare på det där med rakning. Nej, inte min grej liksom. I'm like a baby's ass! 

Jag fryser

jag fryser och har förvandlats till en liten isbit! inte ens massa filtar kan få mig varm. så jävla kallt!

Jag har nått att säga! men !!!! det passar sig inte!!!

jag tror jag är så kall att min hjärna har fryst till is och jag kan knappt tänka, tog ett bad och upptäkte att jag inte var begudad med vad karin har, en kropp utan hår..Grottmänniskan Emma är nu Karin lookalike, och det känns bra! ska hålla det så, man måste så mycket bättre

Nu för att sluta prata kroppsbehåring ska vi tala om Tisdagspuben, som vi inte gick till idag :O helt otroligt, men vi känner att det är dags för liten paus i allt drickande på tisdagarna..så hoppade över denna vecka.

Jag tror att karin är sjuk så vi får se om hon anstränger sig och slänger ut nått blogginlägg nu närmaste, eller om hon ligger hemma och feberyrar.
Det är lite skumt, när folk blir sjuka får de feber....men jag har typ aldrig feber..men iofs är inte sjuk så ofta..aja! hoppas hon blir frisk snart =)

Klockan är inte vad den borde vara!

PUSS HEJ!

Emma Bergvall

Hej! Emma heter jag, bor här i en liten liten by som heter Segersäng. Kommer ni ihåg mig? det är jag till höger på bilden här brevid. Jag har inte bloggat på länge men det är väl mest på grund av att jag inte haft nått att säga..mycket har hänt, men inget som jag vill dela med världen just nu.

Nyss har Halloween vart och det blev lyckat, var med Karin och Lisa och gänget samt att nya tilllägget Petter också delade med sig av sin awesomeness till partyt.

Vi alla klädde ut oss till olika grejer och hade det jävligt kul (som alltid hos Erika)

Jag har lite problem med min mobil just nu och överföringen mellan den och min telefon så tyvärr kan jag inte visa några bilder jag har tagit senaste dagarna =(

Ni gör min glada
Du gör mig glad

Livet är inte lätt när det är svårt!EN för Alla och ALLA för ENMot en himmel som har nr 7

Har du någonsin undrat vilken låt (förutom hjulen på bussen) som är bäst att sjunga på med dina extremt härliga vänner på en buss? Låt mig då hjälpa dig med detta tips!


Nykterist?

Förresten från en diskussion jag hamnade i, igår så kom frågan upp "Vad gör folk som inte festar/brukar alkohol under helgen?" Så, ja, vad gör ni tappra tålmodiga nyktra själar under en helg? Med tanke på den senaste tiden är det dags för en paus i festandet för ers trogna om hon ska överleva vintern (och förbereda sig för Hogmanay).


.. Alltså dags att skaffa en ny hobby, någon idé?

I underlandet.

.. Defibrilator köpes för en dumlekola, jag ligger i Lisas vardagsrummet, har lyckats få tag i datorn och försöker nu komma på olika sätt att få liv i Lisa. Än så länge har jag inte lyckas (hotelser, mutningar och smör funkar inte). Igår var det Halloweenfest hos Erika - det var en mysig tillställning med goa vänner! Sånt gillar vi helt enkelt.

Är jag fortfarande onykter?

Ja, här ligger jag då och undrar vart fan Emma är med pannkakorna som hon lovat mig och Lisa de senaste dagarna. Vart är dem? Nästan så att man svettas tårar, lite droppar det nog här borta Emma.. Jag skulle ge bort mina morötter med dipp om någon villig själ därute kom över till söder med pannkakor (sylt&grädde ingår ju självklart, eller hur?) och en kaffelatte med vanilj... Emma?

RSS 2.0