Being Erica

Det känns som söndag idag och därför spenderar jag min dag i sängen (som om man egentligen behöver en ursäkt) Efter en timme eller två av pluggande, okej mer än en timme än två så tar jag en paus med den nya säsongen av Being Erica. För er som missat serien handlar det om Erica Strange, som får möjligheten att åka tillbaka i tiden och försöka förändra sådant som hon ångrar. Det är en blandning av humor,den mänskliga önskan om en tidsmaskin och en tjejs liv med allt som det innehåller. 

 

Ah, how good it feels! The hand of an old friend

Kan du se det framför dig? En vacker höstdag, sittandes på en parkbänk med din kära gamla vän bredvid. Ni sitter där och njuter av den ack så sällsynta solen och värmen, klagandes högt på dagens ungdomar som uppenbarligen inte har något vett kvar i skallen och väntar på färdtjänsten som är försenad. Kan du se det? Det kan jag.Ja, jag har precis "råkat" puta ner Emma från bänken


 
Charlek .


 
EK <3Kvällens melodi


Så levde hon lycklig i alla sina dagar?

Det finns väl egentligen ingen som födds in i denna värld - som lever i denna värld utan att möta på svårigheter i olika grader? Alla har vi nog mött på mer än vi någonsin trott att vi skulle kunna tåla (olika situationer men med lika stor betydelse för var och en) och ja, de flesta av oss har ändå på något sätt överlevt det, inte utan ärr men vi står fortfarande upp. Själv har jag en hel del historier som jag skulle kunna berätta om, sådant som föralltid kommer sitta fastetsat hos mig, sådant som helt enkelt påverkat mig så pass mycket att det är en del av den jag är idag - de finns i mig varje dag, i mina åsikter, i mina valda vägar och i mina beslut.

Många gånger har det varit svårt att acceptera att "jag inte bara kan komma över det" och jag har väl sett det som en svaghet att man inte "bara" kan gå vidare med sitt liv. Men på senaste tiden har jag funderat rätt mycket på det och insett att det handlar nog inte om att glömma och gå vidare utan att det snarare handlar om att använda sig av det som hänt - kanske jag blivit sårad, kanske jag blivit så skadad att livet aldrig kommer se detsamma ut men kanske kan jag leva med det, inte för att jag vill utan för att jag måste. Kanske kan jag ta det där som hände och omvända det till energi som ska gå åt till att göra mitt liv bättre och kanske kommer jag lyckas eller så kommer jag misslyckas fruktansvärt men då har jag åtminstone försökt.

Jag menar det finns ju en anledning till varför vi människor gillar filmer med lyckliga slut. Varför vi gillar berättelser om människan som har det alldeles, alldeles hemskt men som ändå lyckas ta sig upp från det mörka hålet och sen lever lycklig i alla sina dagar. Jag skulle tro att det är för att vi känner igen oss och hoppas eftersom hoppet är det sista som dör, att en dag så kanske även vi får leva lyckliga i alla våra dagar. Vi måste åtminstone försöka.

..Ja, eller så har jag totalt fel.


Youtube feber


En sak att tänka på


Always do sober what you said you'd do drunk.  That will teach you to keep your mouth shut. ~ Ernest Hemingway


Jag gillart .En sak att tänka på


Always do sober what you said you'd do drunk.  That will teach you to keep your mouth shut. ~ Ernest Hemingway


Jag gillart .Om man ändå hade en rosa mössa!

Jag skriver medan jag är i köket, man kan säga att jag multitaskar på hög nivå. Jag har en äppelkaka som gräddar i ugnen (äppelkaka med vaniljsås is the shit), pasta som kokar på spisen och kyckling som steker i stekpannan. Tvättmaskin är på fullrulle och energin är hög trots en tre timmars långpromenad som tog mig till Överskottsbolaget där jag köpte garn åt mor min - Nu finns det ingen anledning till att jag inte ska få stickade sockor till det kalla vädret.

Sen att jag blev dissad av bussen som aldrig dök upp,  ja, det var länge sen jag blev så dumpad, kände mig faktiskt lite sårad tills jag valde att skratta åt det, för vad annars kunde jag göra under min fina lilla promenad hem igen. Nej, nu kan jag inte skriva mer, äggklockan ringde nyss och påminde mig om att kakan ska ut.
Vill mest bara skriva att mitt hår är fortfarande vackert lockat från igår, jag lever och jag tror jag gillar min nya rosa mössa.  
Igår så..

Egentligen har jag så jävla mycket att skriva om som inte passar sig i en blogg. Men jag känner att jag bör skriva lite om gårdagen. Började med att..nÄ jag orkar inte skriva det här! MEN jag lovade att nämna..åh fan..KOMMER inte ihåg vad du heter :O men DU som jag träffade på tunnelbanestationen och vi delade en taxi! Det var spännande att få lära känna dig lite och som sagt hade jag haft en bild så hade jag gjort dig mega kändis i bloggen idag. Men jag får hoppas att du finner min facebook snart ;P

Kanske kommer bloggande sen när jag orkar

Det började bra!Hemmafrun & Kocken <3"Ingen är ensam på bild"<3Det var en jobbig gårkväll, allt föll samman unggefär som ett hus av kort men sånt är livet ibland. Jag kan antingen sitta här och fundera på varför allt föll ihop eller så kan jag försöka hitta de ljusa stunderna i det hela och sakta men säkert blåsa bort de värre.

Jag hade det underbart på Southside

Odäckad & utan drömmar

Fyllan försvann lika fort som den kom (som en avlöning ungeför) så nu ligger jag här i min säng, frysande om fötterna och försöker att hindra hjärnspökena från att starta sitt egna lilla party i blonda huvudet mitt - Det är dock inte en lätt uppgift, var ju inte riktigt så här det var tänkt - Planen var att fyllan skulle hålla i sig så pass att jag vackert skulle däcka i sängen med endast sockervaddsdrömmar om söta irländska bartendrar som sällskap.

Men nu ligger jag här, odäckad och alldeles för pigg för mitt eget bästa. Vad hände? Hur är det möjligt? Det verkar som om mitt liv grundar sig på två ting - det vill säga Murphys lag "om något kan gå fel så kommer det göra det" och Murphys andra lag "Om någonting inte kan gå fel, så går det fel i alla fall" Ja, mitt liv i ett nötskal.
Väck mig i oktober


Vi lever i en kall värld

.. Ibland försöker jag förstå. Jag försöker hitta ursäkter, anledningar och mer eller mindre ge folk en möjlighet till en andra chans (kanske för full, för kär, för dum för sitt eget bästa etc.) mest för att jag egentligen inte vill förlora hoppet, jag vill kunna se det bästa i människor och jag vill kunna tro att om man ger människor chansen, att de gör sitt bästa men så kommer de tillfällen då ursäkterna och anledningarna blir få och få - de försvinner i en virvelvind av tomt prat och meningslösa handlingar. Kvar står jag (idioten?) med en stor lysande skylt med bokstäverna "dumhuvud". Varför verkar jag aldrig kunna lära mig att det finns ingen medkänsla kvar i denna kalla värld? varför verkar jag aldrig kunna inse att folk skiter fullständigt i vad du gör för dem så länge de kan göra exakt vad de vill?

.. Jag antar att jag är allt för naiv.  

Fredag!

Så jävla skönt på nått sätt. Det är fredag och då är det okej att mysa som fan ^^
Det skulle ju vart härligt om någon kompis var över och gjorde min kväll awesome, MEN! nej..inte idag..inte nu..

Idag har jag gått från att vara skitförbannad till neutral. fy fan för vissa människors resonemang...!


Mr Awesome meet Miss Awesome!Är det bara jag som ser likheterna hos dessa?
Blond. BadAss. Kreativ. Awesomely Awesome.
.. Det liknar nån jag känner..

typ MIG!


(Notera min nya AWESOME vintermössa)


En dag i mitt liv

Detta är en dag i mitt Liv, i Emmas liv. Det kanske inte kommer vara spännande, intressant eller fartfyllt men det kommer vara ett tillfälle att se hur en helt vanlig dag kan se ut. Såhär är det , inte mer och inte mindre.

10.50 Vaknade jag. Kände att jag helst ville somna om och inte möta den här dagen så jag vände mig om och försökte att somna om. Lyckades inte för jag drabbades av ångestkänslorna. (vad har jag inte gjort och vad måste jag göra idag för att imorgon ska bli en bra dag)
11.10 Det var dags att hitta lite frukost. Jag bestämde mig för att göra mackor med salami på och sen ett glas juice med krossad is i och ett härligt stort glas med Grönt Jasmine te, ljuvligt! Frukosten blev lyckad


11.50.Klockan slog de magiska slagen, Seven heaven började på tv. Det är en sån där vardaglig grej som jag måste se varje dag för att kunna påbörja dagen. Moral prat i mängder och lååånga djupa samtal, det är programet i ett nötskal.


13.00  Seven Heaven är slut och jag måste inse att det är dags att börja plugga teori. Sätta igång med dagen och verkligen göra det som måste göras. Petter berättar om att han tappat bort sin väska och sin fina tjocktröja. Det värsta med att tappa bort saker är att man blir så paff att det hände "hur kunde jag tappa bort" Det brukar, iallfall hos mig leda till att jag blir arg på mig själv för att jag vart så klantig.
13.49 Luktar lite illa och fötterna är skitiga. Känner mig som att jag har vart uppe halva natten för att måla ... Har nu börjat med väskan istället för att göra det jag bör göra. Men dagen är lång. Kan plugga om ett tag. Vill verkligen få det här klart.


 

14.34 Nu har jag pysslat klart med väskan. Tror jag iallafall, känner mig rätt nöjd. Det var detta jag ville göra. Sen gjorde jag en sak till mig själv också , en ask kan man väl säga i denna ljuvliga färg som jag ny älskar och har över hela händerna. Det har just börjat hagla ute och jag lyssnar på Blink 182- I miss you. Det är rätt mysigt, eller det är faktiskt väldigt mysigt. Dagsljuset idag är helt otroligt vackert och egentligen borde jag ta fram min stora kamera och ta lite nice väder-bilder. Men det är inte det jag ska göra idag, måste hålla mig till planen.

 

Jag hittade ett litet klistemärke i en av mina pyssellådor. Där jag också upptäckte att jag inte längre har kvar någon dubbelhäftande tejp , kände saknaden och la det på minnet att skaffa.(vid ett bra ekonomiskt tillfälle)

 

 

15.20 Har nu käkat. Jag lagade lunch av vad som fanns hemma. Det blev Tonfisk,rödlök, bulgur, turkiskyoghurt, citron, vitlök salt och peppar..Det skulle kanske till och med ha blivit jätte gott om jag hade haft en Gogreen bönförpackning, men det fanns inte hemma. Det var helt okej , men nu funderar jag på att skölja ner allt med lite Jasmin te för att det är så jävla gott ( ja vi svär i denna blogg, må gud staffa oss och vi hamna i helvetet, kanske) Nu borde jag verkligen börja plugga och jag tror att jag ska ta och göra det inom en snar framtid, det är bara så jävla tråkigt. Nu lyssnar jag TRO DET ELLER EJ på Kelly Clarkson! men jag såg liite på Ellen och ja sen satte sig en låt i skallen på en röda.Nu kör vi -TUUUUT-

 

 

15.35 Kolla vad vackert det är ute. *kokar te*

 

 

15.57 Erkänner att jag är besatt av färgen Patinagrön...okej, jag är besatt...

 

16.16 Lyssnar på Avril nu. lite pepp musik i vardagen behövs och lite skumt med

Tell me

Why do you have to go and make things so complicated?
I see the way you're acting like you're somebody else gets me frustrated
Life's like this you
And you fall and you crawl and you break
and you take what you get and you turn it into honesty
and promise me I'm never gonna find you fake it
no no no

You come over unannounced
dressed up like you're somethin' else
where you are ain't where it's at you see
you're making me
laugh out when you strike your pose
take off all your preppy clothes
you know you're not fooling anyone
when you've become

Somebody else round everyone else
Watching your back, like you can't relax
Trying to be cool you look like a fool to me
Tell me

 

17.04 Nu är klockan lite mera än vad jag trodde att den skulle vara innan jag började med det största projekttet idag.Att plugga till teoriprovet. fy fan. så jävla tråkigt att plugga detta..vill heldre bara sitta och måla. men men. Nu är jag igång iallfall. Snart så kommer säkert någon i familjen hem och förstör min lugna tillvaro, skäller på mig att jag inte har diskat och klagar på att jag lyssnar på musik. Men då är det som vanligt, som det ska vara när man bor hemma. Jag måste verkligen försöka att flytta snart..hitta ett litet rum någonstans. vad som helst. Innan jag blir galen.

 

17.40 Dagens första riktigt ångest-period är NU...hade värsta flowet i allt jag höll på med tills jag fick den här jävla känslan som inte vill bli bättre. Men jag vet att jag måste försöka tänka på annat än hur fel allt kan gå. För då kommer det att försvinna för ett tag och jag kan återgå till pluggandet. Jag fryser, om mina tår..Känns ju inte så himla skönt.

På Lördag har jag så jävla mycket jag vill hinna med fast jag vet att jag inte kommer att hinna med allt. Dygnet har bara 24 timmar och jag skulle behöva betydligt mera. Det är en dag med lite saker jag egentligen inte vill göra men jag vet att jag kommer göra det ändå för att jag....behöver det. Nyss ringde min lilla syster och sa att mina päron och hon är på väg hem. De skulle handla lite och sen skulle dem komma hem . Jag vill inte , jag vill vara ensma hemma så mycket jag kan . För när dem kommer hem så kommer jag behöva stänga av musiken, flytta på mig och få massa skäll..attans bananpung!

 

18.12 Nu börjar det snart regna igen . Kolla himlen! Jag fryser som fan , har satt på mig mera kläder och har hoppat runt lite men det hjälper inte. frustrerande!

 

18.46 Nu har familjen kommit hem . Jag blev utskälld och allt som jag viste skulle hända. Sen så fick jag ju stänga av musiken och istället blir jag störd av att dem kollar på tv. Men vart ska jag sitta då..måste ju sitta i köket för jag har inget bord på rummet för det får jag och tess inte platts med för våra sängen är typ rummet. Nej jag orkar inte bo hemma längre. Har någon ett rum så säg till, jag flyttar in!

 

20.05 Nu har jag ätit middag. Det blev kaos när familjen kom hem. så jag tappade helt bort att ta bild på middagen osv osv..Men det var kasslersås med pasta..gult gult gult. JAG HATAR GULT! specielt att äta..om det inte är citron, men citron är inte samma sak. Men men! sen fick jag måla massas smyckesskrin eftersom att hon också blev kär i den Patinagröna färgen jag använder mig av idag. Hela jag är full av den och mina kläder har börjat bli fläckiga.

Min hjärna fulls nu av små små små spöken. Hela jag bara vet inte riktigt. Känns inge bra. Har kokat mera Te (Jasmine som vanligt) och ska snart avnjuta det när det dragit klart. Får ju hoppas att det inte är skadligt att dricka så mycket te som jag gör.

Tar lite paus från pluggandet som jag ändå snart ska återgå till. Men det är kväll och kvällen är den värsta tiden på hela dagen om man inte har nått att göra eller tänker för mycket. Ikväll har jag massa att göra PLUGGA..men det hindar inte min hjärna från att tänka för mycket.

 

20.47 Petter loggar in på msn med atacken "PLUGGPEPP" så jag får väl återgå till böckerna och forstätta med att plugga. Hur tråkigt jag änn tycker att det är . Jag vill bara att det ska vara över, veta resultatet och sen gå där ifrån. Skulle behöva köpa en snyggare jacka. Får se om jag kan kolla på det imorgon efter provet.

21.33 Jag bestämmer mig för att duscha nu. Tänder lite ljus och sätter på lite bra musik och duschar. Det kan kännas lite övergjort för vissa. men jag tycker det är mysigt. känner att det går in nått i hjärnan när jag pluggar iallfall så vi får väl hoppas att det går bra imorgon. Sen vart denna vecka har tagit vägen det skulle jag vilja veta, men den ran igenom mina fingrar och nu är det snart helg, det gillar vi!

22.35 Drack lite oboy för att Johanna lockade mig in i det! skyller på henne! Just nu har jag lagt ner böckerna ett tag för att kolla på scrubs som börjar vid 23. Det är kvällens höjdpunkt. Efter det så tänker jag nog kolla i böckerna liiiite till och sedan sova.

 

Ett litet Scrubs klipp som man bara måste älska

 

23.32 Känner sig lite utanför. Men det är väl så. Scrubs är fortfarande på tv och nu gick lilla Joel och la sig så fint i sin säng. Nu händer det inte så mycket mera idag känner jag..

 

00.01 DAgen är slut! hoppas ni trivdes med att läsa om min dag. HARE BRA TJA


Jag har blivit besatt!

 


Allt med smak av Grönt te - Jasmine är nu min nya besatthet! jag älskart!

En morgon av mitt liv

Det bådar inte gott när man inte ens har kommit iväg till skolan och man redan längtar hem. Jag ligger i min säng och längtar hem. Underligt. Fick inte sova så mycket i natt/imorse - det var istället en circus av mardrömmar, vaknande och en syster som ringer till hemtelefonen 06:00 (hon fattar inte hinten när man inte svara första gången .. inte tredje gången heller) Så ja, man kan väl mer eller mindre säga att jag varit vaken sen 06:00 (Jim's värld är räddaren i nöden). Doktorn skulle vara nöjd över mina prestationer. Mm..verkligen.. vila var det.

Why does it always rain on me? Is it because I lied when I was seventeen?


Din lilla inre röst

Tips!
Nästa gång du tänker gå och lägga dig men du fastnar vid tv:n som visar en film du inte sett förut som självklart visar sig vara en skräckfilm, stanna inte uppe och titta på den! Lyssna på din lilla inre röst som säger åt dig att stänga av apparaten, glömma det du nyss såg (eftersom du givetvis hann se något äckligt innan du upptäckte att det var en skräckis) och snabbt krypa ner i sängen till sockervaddsdrömmar. För mig är det redan försent, men inte för dig - Gå och lägg dig människa!


 


Man måste älska Obama!


ScreamQueens

Scream Queens är en reality-serie där 10 okända tjejer tävlar om en roll i Saw VI

.. Ja, det är så bra som det låter Spydiga kommentarer.IQnoll. Catfights. Ego. Skrik. Attityd.
Och mycket, mcyket mer


Ek gillar


EK gillart. Man ska tycka att man är awesome!
Spread the word!


Rotfrukt-Egot!

"..Alla älskar rotfrukter i ugn, jag menar det finns INGEN som inte tycker om rotfrukter i ugn.. ungeför som att det inte finns någon som inte ÄLSKAR MIG!" - Emma


(Ibland kan man undra om det finns plats för två egon i denna blogg.. SÅKLART DET FINNS!)Inge Höstdepp bara Höstpepp!

Njut av livet, skit i alla bekymmer, ta det en annan tråkigt dag!
..det gör jag
Monster i garderoben .

Att inte veta vad fan som pågår, att ha så ont att man kräks ihop om att det ska lätta (igår,) att inte kunna känna sina händer, att inte ha kontrollen över sin egen kropp.. Nej, det är inte awesomeness..det är bara läskigt. Att inte veta vad DET är, det skrämmer mig.

Kan DU kan JAG

Känns fel nu när Karin mår så dåligt att säga det här..men jag MÅR verkligen JÄTTE bra :D Solen skiner, kaffet flödar i mängder och livet är bra grejt! Det var länge sedan jag kände mig såhär lättad..såhär lätt, jag liksom flyter fram lite och lyssnar på mysig musik. Hela familjen leker DJ och går och sätter på ny musik hela tiden , så det blir en salig blandning. Själv så kände jag för lite Whitney Houston med I wanna dance With Somebody

"I wanna dance with somebody
I wanna feel the heat with somebody
Yeah I wanna dance with somebody
With somebody who loves me"Igår var jag och lyssnade på när Ori spelade trummor. Jag blev rätt överaskad när jag upptäckte att Southside (där jag vart många gånger) HAR jag källare med scen och en till bar. Jätte mysigt. Och man han inte sett hela Southside om man inte sätt källaren som är helt klart det bästa stället där :) kändes jätte mysigt. Annelie, Emma T och Natalie var självklart där också :D kvällen blev trevlig med mycket "Jag skakar min kalla och blöta hand i din". När de började spela så kom Annelie på den smarta iden (pga att jag är så kort) att jag skulle ställa mig på en stol. Så där stod jag, i en liten källare, lyssnandes på SKA, på en stol och kände att livet ändå var rätt mysigt. Jag trives.Jag klippte nyss mamma :)
Dock inte i denna frissa för detta var precis innan. MEN det bästa var ju hennes kommentar till frissa
"Kan DEM så kan JAG"
Bra sagt
<3
Awesomeness
Vad fan! en liten bild på mig med.

Död fisk i sängen?

Här har jag fastnat framför tv:n på Jerry Springer - Freaky fetishes, de gillar att visa "kärlek" med gosedjur, isskulpturer - "It can give me more than another human could" säger mannen i siden nattlinne och en annan man älskar att gå till fiskdisken och välja ut en fisk "it can't have too much teeth", kela med den och .. ja.. leka död fisk i sängen?
.. Jag kommer aldrig mer bli densamme
Åka karusell på akuten

Gårdagen i en virvelvind - på väg till skolan svartnar det helt plötsligt framför ögonen, benen vek sig men som tur är hann jag sätta mig på en bänk. Ringde mamma som tyckte jag skulle ta en taxi, men envis som jag är envisades jag med att sätta mig på tunnelbanan, orkade inte mer än till slussen, då mina händer börjat avdomna (som att de höll på somna) då jag ringde Lisa och bad henne komma och möta mig <3
Tillsammans tog vi taxi till sös. När vi var där började jag bli så yr att jag inte kunde fokusera på någoting, avdomning hade nu även spriddt sig till ansiktet och läppanra, sen kom huvudvärken som ökade till storslagen migrän. Vid det här laget hade jag mamma och Lisa där. Läkarna tyckte jag skulle ligga kvar under observation trots att alla värden såg bra ut så kunde det inte sluta snurra. Blodprover, kanyler, piller och skiktröntgen gav inget, tillslut fick jag komma av karusellen, det slutade snurra av sig själv, så nu är jag hemma och tar det lugnt. 
.. Vill ni veta mer skulle jag fråga Lisa, mer än så kommer jag inte ihåg.

 

En dag på akuten

Efter en dag på akuten under observation, blodprover, ett hundratals sjusköterskor/läkare och skiktröntgen så ligger jag äntligen hemma i min säng. De ville ha kvar mig under natten för observation men jag ville hem så fort som möjligt till min egna säng, ville inte ligga där och ta upp plats, så hem fick jag komma på 3 villkor - 1. Ta det lugnt i minst en vecka framöver 2. Låt din mamma hålla koll på dig under natten (som att hon inte kommer göra det i ren instinkt 3. Så fort jag börjar känna av något igen, raka vägen tillbaka.
..Så nu vet ni att jag är hemma i allafall och jag lever .. halvt. Berättar mer om mitt "sjuka" äventyr imorgon.LIlla Karin är på sjukhuset

 

Karin mår inge bra och är på sjukhuset

VI hoppas att vi snart får höra vad som är fel med henne

 

PUSS på Karin


Little Gordon


En väldigt liten behållare av energi

Att behöva lägga en massa energi på att plugga när man inte har mycket energi att ta ifrån -  det är inte awesomeness. Hade mycket hellre lagt den lilla behållaren av energi jag har och spenderat den på att ligga i soffan, käkat ostbågar och titta på I hate valentine's day .The big bang theory

Ikväll blir det tv-serie-maraton med min kära vän Tina .
Ett par awesome timmar med en av mina favoritserier


Om jag kunde skulle jag gifta mig med Sheldon, bara för att.
garanterat celibat?

Efter en timme av förlossningskliniken på TV4Fakta kan jag garanterat säga att det får en att överväga att leva i celibat.


She's like the wind


För en awesome Patrick Swayze som gjorde Dirty dancing till vad den är!
Allt jag har att säga är - NOBODY PUTS BABY IN A CORNER!


Drink me irish!

Emma skriver som sagt att hon är pepp och det är jag med! Irländska pubrundan kommer att bli AWESOME! För er som verkligen inte hängt med i tråden och på så sätt missat en stor awesomeness grej så har jag, Emma och våran 50%procentiga irländare Lisa skapat en Pubrunda som kommer gå ut på att vi (dvs en awesome grupp människor) under en kväll besöker stockholms irländska/engelska pubar i hopp om att finna den bästa för nästa års ST. Patrick's day (17 mars).. Låt oss kalla det en (för)fest helt enkelt... PS
Vill du följa med? Kontakta oss på tobeawesome@gmail.com

Blogg

Egentligen har jag ingen jälva aning om vad jag ska blogga om! Har väl inget att komma med idag. Men idag har jag vandrat omrking och smålett och vart på stan med min lilla Syster :) <3

Börjar bli pepp inför den irlänska pubrundan, riktigt jävla pepp! snart är det dags att göra tröjor så att folk vet vilka som leder skiten. Sen ska vi göra lite visitkort som vi ska dela ut och kanske på så sätt få lite mera läsare i bloggen :D Karin och jag kämpar som fan :)
Nästa vecka är den nog dags för att gå en testrunda och ta reda på vad en öl kostar på varje ställe osv. Och så att vi hittar till alla ställen :)
Jag är riktigt PEPP!

tänker HEJ!

Pojkar på Puben!


Charlek .

 


<3

Jag älskar mina vänner <3 När man mår som sämst så spelar det ingen roll, vännerna drar upp en igen. Ikväll som karin redan har bloggat om så har vi haft en awesome kväll <3 :D Som vanligt så finner vi de knäppaste, galnaste och trevligaste personerna.

Jag ÄLSKAR er! <3

Vi avslutar kvällen med lite bilder.

 


Mikrovågstofflor?

Mikrovågstofflor? Är det bara jag som får en bild av riktiga mikrovågar som tofflor? ..
Vore inte det lite roligt? Tänk dig frågan: Upptinade eller heta fötter ikväll älskling?
.. Jo, jag vet! jag borde så gått och lagt mig för en timme sen..


Save tonight!

Om jag ändå kunde spara denna kväll och ha den i en liten ask i min ficka.


En regnbåge i en färglös värld

Okej, jag ska försöka förklara med ord hur jag känner mig just nu och det första ordet som dyker upp är Charlek. Ibland när livet känns inte så roligt har jag tendenser att glömma bort DET som är roligt. Att oavsett hur grönt livet ser ut på den andra sidan så har jag det egentligen jävla grönt här borta med - Måste bara lära sig att se det och uppskatta det utav helvete! Som ikväll, en underbar kväll med tre (+ en hel del andra ) härliga människor.. Eller nej, de är mer än härliga, de tre är min regnbåge i en färglös värld! De är awesomeness!


(.. Man kan inte vara supermodell varje dag!)


I'm innocent I tell you! INNOCENT!

Kvällens citat från gårdagens bravader som fortfarande klirrar i mitt huvud är Erikas fina presentation av mig till de främlingar som jag inte träffat innan (ja, de andra visste ju självklart redan hur det låg till). Den såg ut så här "bla bla bla .. haha.. bla..det här är Karin, hon är inte så oskyldig som hon ser ut" Och allt jag har att säga till er där ute är - Jag är oskyldig, har ni aldrig hört innocent until proven guilty förut?En kedja av konsekvenser

Dagens i-landsproblem är att jag inte hittar min kameraladdare - den är spårlöst försvunnen, vilket ger konsekvenser! såsom 1. Kan inte ladda kameran 2. Kan därefter inte agera ögonblicksfotograf 3. Inga roliga bilder från festen ikväll. Error helt enkelt. Fan! att man inte är Macgyver, han skulle säkert fixat problemet med ett ek-ollon, en gradskiva och en ananas. Ack! vad jag önskar att jag kunde vara honom för en dag.. eller två!


Ställ dig själv bara en fråga så löser sig allt!


Sommaren är över

Foto Emma Bergvall (c)

Det är bara att inse


All that I'm after is a life full of laughter!


Aaaaj som satan!

Varför har man tår om man ändå bara slår i dem i kanten av sängen?

.. för tredje gången IDAG!

Jag ville inte vakna idag

Jag hade en jätte bra dröm i natt. Höll din hand..och du höll min..

Jag finns bara i din fantasi


Glöm inte att uppskatta mamsen din!


Glöm inte att uppskatta din mamma! (även om hon är jobbig, tjatar på dig och lägger sig i ditt liv alldeles för mycket) Ge henne en extra kram, boka in en filmkväll med era favoriter, ring henne bara för att höra hur hon mår. För trots allt är hon din mamma och även hon behöver lite extra kärlek ibland!Im singing in the rain

 

 

Det regnar som bara den ute och jag sitter inne och har tänt lite ljus och lyssnar. Det är så himla mysigt att hösten är på väg och man kan ha en ursäkt för att ha mysiga kläder och hemmakvällar med te, te och ännu mera te. Det är en bra årstid tycker jag. Och kläderna kan vara om man vill totalt i det mysigaste laget och sen kommer man undan med det, himla bra.

 

Hösten är tiden för mys och den tid man också vill skaffa och hitta sig lite ny musik. Får se vad jag hittar iår för nytt som jag kan förälska mig i och spendera många långa tråkiga timmar på pendeln med att lyssna på.

 

Vi på The Awesomeness bloggen önskar hösten välkommen

<3

 

På med mössan och så kör vi!


Fröken populär till din tjänst!

..inte för att skryta (Nej, nej absolut inte) men att se det här när man kommer in på Facebook. Ja, det är Awesomeness! Kalla mig Fröken Populär! eller Miss Awesomeness går också bra!


Ikea?

Här sitter jag och dricker min nya smoothie favorit (hallon, banan, youghurt och lite honung med smak av citron) och gör mig redo för att snart ge mig av till IKEA med några av flickorna.  Det var länge sen jag sist var där, tror det måste ha varit när Lisa och jag var där. Typ ett år sen om inte mer. Jag åker aldrig dit. Betyder det att jag inte är riktigt svensk? hmpfh.


Mixa lite!

Min kära mor kom nyss hem med Polly och min första reaktion var: Polly.. utan Emma? och min andra var: Kan man mixa polly? Polly-smoothie, någon? Ja, jag vet att det har gått för långt. Kanske måste någon ta bort mina mixer-förmåner? Redan efter första dagen.. eller så fortsätter jag lite till..Nästa: HALLON ^^


Att ha en vän är som att vakna och känna att solen skiner

Jag tänkte ta mig tillfälle att presentera Emma för dig läsare från min sida av denna världen.
Emma är en sådan där minnesvärd person som kan få dig att glömma bort att världen är full av idioter när du är henne nära - Hon kan få den största pessimisten att dra på smilbanden om den nu har några. Hon är perfektionist när det kommer till hennes fotografering, vilket även visar att hon är envis och alltid strävar efter att bli bättre, vilket vi alla borde göra, samtidigt som hon är en en tar-dagen-som-den-kommer-människa. Som vän är hon den där personen som du alltid kan få överraskande gulliga sms ifrån när du minst anar, endast av den orsak att göra din dag lite bättre! Hon liknar Anna Book en aning! fast mycket, mycket sötare såklart!! även om hon själv inte vill erkänna det (Det var det där ögonblicket med Anna Book i parken) och hon hatar såklart att jag tar upp det, så säg inte att jag sa nåt. haha. Emma är en av de mest sociala och älskvärda människorna jag känner och hon skulle förmodligen trivas bäst i ett kollektiv med hennes nära och kära, där hon skulle kunna hoppa i din säng, prova dina kläder, jucka på dina kramdjur och baka bullar. När hon blir stor kommer hon säkert skaffa hundrafemtioelva barn, vilket är awesome eftersom hon alltid är där för att ge en kram till den som behöver det!
Det min kära läsare, är mitt lilla (EK)ollon Emma Bergvall <3


RSS 2.0