Emma som blondin


Wakey wakey, hands off snakey!

Noo! så håller datorn på att dö, vad tusan gör jag nu? hade tänkt vara en snäll övernattningsgäst som låter värdinnan sova ut ett tag till (Emma alltså) Du vet någon timma eller så, där jag kan underhålla mig med att surfa runt och fönstershoppa, läsa bloggar, tillbringa min tid på facebook helt enkelt. Men det kan jag inte nu eller? Vad ska jag göra? Ligga och stirra på det vita taket? Läsa emmas lånade bok (av mig) utvecklingspsykologiska teorier eller handboken i svenska, kanske? Leka med Emmas stora kollektion av gosedjurspandor? Vattna Emmas kaktus?  .. Nej, nu får hon vakna! ..Emma! Emma! Emma! Vakna! Sluta snarka och vakna!


Snarkningar och söndagsångest .

Emma ligger och snarkar (ja, det var det jag vaknade av) så nu ligger jag här och inser att helgen försvunnit utan att jag riktigt fått vara medveten om det. Imorgon är det ju en vardag igen.. vad fan! Nej, nu vill jag också ha lov, jag vill kunna vända på dygnet, sluta tänka på skoluppgifter och bara vara i min egna lilla värld. Men jag lever och andas i verkligheten - där väntar examinationer, seminarier, föreläsningar och massa studielitteratur.. Aaah. Söndagsångest.

Nej, nu får Emma vakna så att vi kan göra frukosten som vi bestämde oss för vid runt två i natt. Amerikanska pannkakor med frukt och bacon..

"Come with me to the pig sty! We'll make such beautiful bacon together!"


Gnällkärring = Emma Bergvall

178, 179, 180.. Emma börjar nu låta väldigt ilsken där inne. Vilket gör att min fråga om jag ska gå in där eller inte blir besvarad utan att ens använda ord till frågan. Jag sitter där jag sitter tills Emma är klar.Eller? Nej, tydligen inte, var tvungen att gå in och hjälpa till att blanda mer färg (mocha brown). Det sista jag hörde när jag gick ut därifrån är "AAAh! Life's a bitch.. så nu får jag gnälla". Tala om att lämna rummet vid rätt tillfälle. Det var länge sen jag hade så bra timing. Life is good sometimes.


Vanity thy name is woman

Nu svider det i Emmas hårbotten. Nähä? verkligen? efter två starka hårblekningar så försöker hon sig på att färga håret mellanbrunt. Den du! Tänk vad fåfängan hos en kvinna ska ställa till med. Vad gör vi inte för att bli vackra? Hur många gånger har man inte hört - vill du vara fin, får du lida pin. Ja, nog får man lida pin allt .. Hör Emma räkna till tusen i badrummet för att hålla fokusen borta från svidandet.. Det är fan inte lätt att vara kvinna, speciellt inte när fåfängan sätter klorna i en.

Har förresten en hel del bilder på Emma i sitt blonda/röda hår men glömde kamera-sladden hemma. Yes, I'm a real smart ASS! men men, den som väntar på något gott, väntar alldeles för länge. Ni får se det imorgon! Ha tålamod, för det är en dygd och sådant strävar vi ju alltid efter, här på theawesomeness-bloggen. host*

Jag har snott Emmas hatt

Medan Emma står i badrummet och får sitt hår förvandlat till mellanbrunt, sitter jag här, dricker saft och försöker komma på olika sätt att sno med mig Emmas ny inköpta hatt med mig hem utan större besvär. Mina idéer så här långt är 1. Hypnotisera Emma och få henne att tro att det redan är min hatt. 2. Övertyga Emma till hundratio procent att hon vill ge mig hatten. 3. Gömma den under tröjan och låtsas som ingenting (dock är detta den mest riskabla idéen) .. Någon som har någon annan idé?


Man kan aldrig få för mycket av EK eller?


Man kan väl få önska..


I have a ice-cream baby in my tummy

Det är lördag, då får man äta glass! ( om Karin bara kunde öppna sin)

Rödluvan ?

SÅ Emma har nu börjat fundera på att gå all in, bli röd, rödhårig. Den du! inte illa.

Den bjuder vi på!

Kolla in Emmas glänsande panna och min stora hjärna . Men vad fan! det är som de säger - ett gott skratt förlänger livet!

Konsekvenser av vårt handlande

Jag tror att.. jag tror att EK just nu är höga på blekningsångor. Så hur gör vi nu? Att bli hög är inte riktigt vår grej annars, finns roliga saker men.. nu känns det rätt soft.. SOFT!  // Karin

hej // Emma

åh herregud

Liknar hon inte dr. Evil från Austin Powers .. lite i alla fall?

Dags för en andra omgång

Nu bleker vi den jäveln .. Alltså Emma!

Blondinen yttrar sig ..

Ville bara säga att det är inget fel att vara blond, jag är ju en stolt sådan men det är så roligt att se Emma som blondin. Har aldrig sett henne i något ljusare än .. mörk brunt.


Bergvallarna är på G

Så Emma går runt och dansar och sjunger omvartannat, själv är jag så halvdöd att jag inser att Emma gått iväg när hon väl kommer tillbaka. Snart blir det härlig middag med Bergvallarna. Bara det är en fröjd för alla sinnena.  Middag med Bergvallarna vilket inkluderar en blond Emma som blivit hög av blekningsmedlet. Hur jag vet detta? Jo, hon försöker i en hastighet som inte går att beskriva, förklara hur curling-matchens sista period såg ut. Allt jag tänkte på var att hon lät som en sådan där chip-munk.. fast blond och inte lika hårig!

True story .

"Den där blekningen gick rakt in i roten" - Emmas mamma .

Blondinen om blondinen

Hahaha. Karin har anlänt till segersäng, till en emma som är en mix av orange, röd, blond och brun. Jag vet inte riktigt hur man ska förklara det hela - Blonda rötter.. the true blondin håller på att yttra sig. Den där som vi alla andra redan anat att Emma har. Den där som fler än en gång kommer ut med skumma kommentarer och påståenden. Haha, jävligt underhållande är det må jag säga!

Hårfärgningen! Steg 2

Är nu en blandning mellan blond, rödhårig och brunett...hmm spännande. Dock går det inte att ta någon bild just nu för håret ser mörkare ut på bild. Men ! jag kan säga er att jag tror kanske att detta kan gå i hamn :D spännande som fan !

Låt Pensionärerna få påtår!

Svt.se skriver :"Besparingarna inom äldreomsorgen i Timrå kommun slår nu mot de äldres kaffestunder. Två koppar kaffe och maximalt tre deciliter mjölk per person och dag är ransonen som nu införs, skriver Sundsvalls Tidning.

Det nya kostdirektivet har förhandlats fram för en tid sedan och tanken är att personalen ska göra veckobeställningar som även omfattar bland annat bröd och smör till frukost och mellanmål. Hela sortimentet som de äldre kan beställa från ska ses över.

Personalen har varit kritisk och uttryckt att de skäms när en äldre vill ha lite mer av en ransonerad produkt och det inte går att ordna." 1(fotnot)

 

Nu undrar jag egentligen hur Timrå kommun tänker, gamla människor ska väl få dricka kaffe hur mycket de vill! blir så förbannat. Jag håller helt med personalen som skäms över detta och inte kan ge pensionärerna mera kaffe eller annat när det verkligen vill ha. ÄR det såhär vi behandlar våra gamla, de som jobbat och slitigt i alla sina dagar! Jag skäms! fy fan!

 

 1. http://svt.se/2.22620/1.1908423/kafferansonering_infors_pa_aldreboenden"


Börjar bli blond i hårbotten...

Nu har jag lagt första lagret med blekningsmedel. Det svider lite och kliar nog överallt, men blond börjar jag bli i botten och detta är riktigt spännande!!!!!! ahh! Hoppas Karin kommer snart så jag får lite MENTAL support

Hårfärgningen! Steg 1

Före bilden

 

Har inte så stora förhoppningar på att detta ska fungera alls..Men idag har mamma köpt mig extra stark avfärgningsmedel gånger 2 för att det kanske ska ta på mitt hår, får se hur det går. Orkar inte vänta på att karin ska komma till steg 1 så jag börjar nu på en gång med att avfärga, det kommer ju ändå ta ett bra tag så att säga.

 

Häng på!


Besatt? Nej, det är väl mer av ett intresse..typ

Ja, okej, jag kan inte riktigt berätta om Emma och undvika att berätta om mina egna intressen för tillfället. För här bjuder vi på inte bara varandra utan oss själva också.

1. Anita Blake - böckerna av Laurell K. Hamilton  (Ja, jag är en sådan där sci-fi-nörd tydligen)

2. Rugby, det är som amerikansk fotboll fast mycket coolare! (Har DU sett Nya Zeelands krigsrop?..AWESOME!)


3. Jakten efter roliga t-shirts (jag köper dem inte, men jag suktar efter dem)


"Hangovers, God's way of saying YOU kicked ass last night"


Karin har nog rätt

Min nya besatthet är inte bara Curling Karin, utan HELA OS...jag har inset att jag har kollat väldigt mycket. Varje kväll nu senaste veckan har jag kollat. i 4 dagar då jag var i london hade jag uppbehåll men annars har jag kollat på OS...OS är kul och specielt skidskytte och curling. Hockeyn är ju bara ett stort jävla skämt.

Jag försöker hålla mig vaken , det är jätte svårt för jag är tröttaste pandan ever. men just nu pågår 7:e omgången (av10) i Curling finalen och SVERIGE MÅSTE BARA VINNA!!! men får se om jag orkar.....kanske somnar...

En ny hobby eller två?

Vet ni hur man märker att Emma varit sjuk och för det mesta varit utestängd från hennes vanliga sociala liv? Jo, hon hittar nya intressen där ute på den ödsliga bygden. De senaste har varit: 1. Eniro skattjakt  2. OS med fokus på curling 3. Att färga håret (diskussionen om vilken färg pågår för fullt) 4. Hon är hemma en fredag och tittar på Let's dance med sina föräldrar.
.. Ja, vad ska man säga? Hon är kreativ i alla fall !

Tecken från Emma

Titta! Nu har Emmas nörderi (är det ett ord egentligen?) till och med börjat synas på bloggen. Men på söndag, ja då jävlar! Då kommer Ek's mobiler tuta upptaget för då är det spelet som gäller, som Puh säger "Det är bra mycket trevligare att vara två". Jag tror dock seriöst att Emmas påverkan på mig inte alltid är av det positiva laget. Jag menar .. skattjakten på Eniro har jag inplanerat i kalendern. Det kan ju inte riktigt vara okej eller?


Have you ever felt like a phone call that's been disconnected?

Så mitt lilla ollon sitter hemma en fredagskväll och ojjar sig över att jag inte ringer. "Karin skulle ha ringt, men hon verkar aldrig ringa". det blir så när man är på ett ställe, söder om söder, som inte har mottagning trots att vi lever i 2010. Men jag ringde till slut! Jajamänsan, det gjorde jag! Och vi pratade i hela 70 minuter. Inte illa, fast inte ens i närheten av rekordet som ligger på 180 minuter (i sträck). Min kväll då har inte bestått av let's dance med mor min, utan den har bestått av Xcider melon, CP-vin från chile och fylle-lekar med några pratglada jäntor som jag träffar alldeles för lite..så ja.. Ring of fire, någon?

Ibland har vissa av oss det bättre än andra! that's just reality .

Lite kvällsspöken och musik

ikväll känner jag mig nog lite ensam. Hade velat få mer tid med Petter. Men han verkar ha mycket att göra just nu, så får låta honom koncentrera sig på sitt. Jag hoppas på att vi kan ha en hel dag snart utan att någon av oss behöver plugga...bara han och jag <3

Karin skulle ha ringt, men hon verkar aldrig ringa.

Lisa har mysigt med Gustafo <3

Så jag sitter här och känner mig ensam. Är jag så tråkig att ingen verkar vilja va med mig ?
Jesper(mitt ex) tyckte att jag skulle komma till hans nyöppnade klubb och hänga lite..men jag pallar inte åka iväg för att sedan behöva sätta mig på pendeln och åka hem igen. Hade vart as kul och åka och kolla hur det ser ut och lyssna på tung metal musik, sånt som jag brukade lyssna på förut. Har glidit ifrån det där lite...vet ej varför. Synd, för jag gillar det verkligen!

Inte för att In Flames är tung Metal men jag tänker lägga ut ett You Tube klipp ändå, för de är jävligt bra

 


Fredagsmys

Fredag............................Mysa – dra handen under hakan och vifta med fingrarna.Vad hände när jag förvandlades till en hemmasittande 22 åring som sitter hemma med familjen och kollar Lets dance på en fredagkväll? sitter och helar på Gudrun som skulle vara mest bisart om hon vinner hela skiten. Snacka om PR..Men jag måste nog släppa min stolthet och bara komma ut med att jag trivs, det är lugnt och skönt efter en vecka av sjukdom och trafikkaos. Då är det skönt att höra Tony Irvings röst och klagan, någon som är mer kritisk än vad jag är. 

Dagen har bjudit på lite mys. Petter har sovit här i natt och det var jätte mysigt <3. Ville inte att han skulle gå, men ibland är det mer tid att ses än ibland. Men det är viktigt i ett förhållande, att ha tålamod :)

Jag saknar Lisa och Karin jätte mycket och hade hoppats på att ses i helgen men ännu vet jag inte hur det blir. Lisa är på gustafos landställe och har det sådär mysigt och bastar och grejer :) kul för henne. Karin verkar ha mycket att göra just nu så ska inte störa för mycket. Gulsen har ännu inte hört av sig angående Alle..får se hur det blir där, väntar på ett tecken.


I went to London and all you got was this lousy picture

Jag lider av Jetlag och orkar inte blogga om London, för det var så jälva underbart att jag bara skulle återge en dålig bild av det. Jag vet inte, det är inte nice att vara hemma..ingen har tid att träffa mig och det är bara en massa snö och jobbigheter här hemma...

Jag hoppas på att Petter snart har tid. Och på Lördag så hoppas jag att Karin hinner träffa mig. Lisa ska tydligen bort så jag får vänta på henne. Livet är hårt när det inte är lätt, gillar inte det riktigt. Men men...


Sov mitt lilla hjärta

Helt plötsligt fick jag lust att bara krypa ner i sängen och lyssna på Allan Edwalls Vaggvisa tills jag somnar, för att sedan totalvägra att gå upp även om solen lyser och fåglarna kvittrar för just nu leker inte livet, inte det minsta lilla. Det är ju inte riktigt okej. Jag antar att detta inlägg blir ett sådant där jobbigt pch allmänt tråkigt fortsättning följer..


Detox .

Så jag detoxar, är på min tredje dag och har insett några saker. Soyayoughurt skulle jag inte äta om det så vore det sista i mitt kylskåp som ännu inte hade gått ifrån sitt bäst före-datum. Mango och jordgubbar är en nödvändighet när det gäller de där satans sockersugen och grönt te är bra för dessa kalla dagar.


Svar till karin!

Egentligen så vet jag att vet är sjukt att bli helt besatt i ett spel som Eniros skattjakt...känna sig frustrerad och bli arg för att jag inte hittade nästa ledtråd. MEN jag är sjuk och har grymt tråkigt och då kan vad som helst hända.

Nu vet jag iallfall att jag kommer kunna sova i natt!

Söndag, längtar!!!!!

"Ju, nu kan jag sova inatt!"

(Den bjuder hon på)

Så Emma har gått och blivit besatt (som man blir när man är sjuk och inte har något liv), tyvärr inte i bloggen utan i Eniros skattjakt. Hon har ringt mig och tillsammans försöker vi lista ut det hela. Jag ställer upp mest för att jag inte vill att Emma ska ringa mig inatt någon gång och skrika att hon inte kommer längre än till tvillingarna (som vi förresten har tagit oss förbi) Ja, Emma nördar sig så pass mycket att hon till och med ringer ett nummer för att få ledtrådar..Vad ska jag skriva? Hade hon inte varit sjuk hade jag nog skickat henne någonstans men nu accepterar jag detta.. för tillfället.


Oj! Emma låter nu alldeles för spänd och lycklig för att hon lyckats ta sig igenom det hela! (med en vän i telefonen) ..Ja, nu sjunger hon till och med (och känner jag henne rätt så dansar hon nog lite också) och så säger  hon "Ja, nu kan jag sova inatt" och erkänner att hon hållit på med det i tre timmar.. öhm..hmpfh.. ingen kommentar.Nu går jag i ide (väck mig när världen är mindre grå & otäck)

Har du någonsin haft en dag som du önskar att du kunde få ogjord? att du hade valt att stanna kvar i sängen och sovit bort? .. Idag är tydligen min. (Min livsgnista har fått sig en törn, en spricka och fått en hammare i skrevet)

Det börjar med att jag vaknar upp med underbara, alldeles härliga menssmärtor och inser att jag även står inför ett dilemma - Att trotsa vädergudarna och ge mig ut i kollektivtrafiken eller inte? Väljer trots bättre vetande att ge mig ut (men inte utan pälsmössan och ullsockorna)

Men först behöver jag fixa lunch, eftersom man är en fattig student några dagar innan löning måste man betjäna sig själv (Behöver seriöst skaffa mig själv en personlig alltiallo) Gör i ordning en mango-smoothie men inser halvvägs att något är fel, allt ser okej ut men nej, något är fel. Kalla det kvinnlig intuition? Får för mig att smaka på mangon innan den hamnar i mixern och upptäcker att den är rutten. Efter kvälningar, funderingar på att aldrig mer äta något igen och borstande av tänder. Försökte jag komma över den traumatiska upplevelsen, genom att göra en ny. Upp på hästen-attityd. Inser att bussen snart går och får mer eller mindre springa till bussen. (mer eller mindre betyder: springer men försöker se upp för hala isfläckar)

Får en lång tur över skanstullsbron med tiotusen andra brummande maskiner som går en centimeter i timmen och kommer fram till universitetet med två minuters marginal. Detta trots att jag tog en tidigare buss och skulle ha varit framme vid mitt mål 09:19, jag kom fram 09:58.  När jag väl kommer fram till föreläsningen, sätter mig ner och tror att pärsen är över hörs ett tutande ljud. Ja, såklart är det brandalarmet "Utrym lokalerna..tuuuuuuut...utrym alla lokaler" Första gången på tre år, och de väljer att göra det idag? Där får vi stå i kylan och vänta i cirka en kvart innan vi får gå in igen. Tjugo minus är alltid lika mysigt. Ta lite frisk luft. Härligt, härligt. Touché vädergudar touché!

Efter en snabb lunch med flickorna börjar seminariet, vilket konstigt nog går bra och utan större besvär. Dags att försöka ta sig hem. Är på väg ner för en backe när en bil mer eller mindre bromsar en meter (om ens det) framför mig, föraren kommer ut och ber om ursäkt medan jag.. ja, inser att en trip till sjukhuset hade varit toppen på isberget, jag tar emot ursäkten, sätter på hörlurarna, lyssnar på Weezer och ignorerar (gör det fortfarande) det faktum att jag nästan blev påkörd.


..Är i alla fall nu äntligen hemma, det som vanligtvis tar en timme (slutade 15:00 och borde ha varit hemma 16:00) tog idag två timmar. (kom hem för tjugo minuter sen) Och efter en sådan dag så säger jag HAREBRATJA!! nu går jag i ide!!

Jag ser det snöar!

Emma är äntligen hemma! Hon klagar redan på sin jetlag, vilket hon har rätt till. Men bara i en vecka! Så Emma är hemma, jag borde gå och lägga mig men känner att morgondagen inte bådar något gott alls. Måste ut i kollektivtrafiken. Hade stannat hemma om det inte vore för att det är föreläsning och seminarie, en hel dag på universitet kan man bara inte missa, speciellt när kursen bara är på fem veckor.

Så ja, om någon känner för att låta mig skippa kollektivtrafiken och vill leka min personliga chaufför för dagen så är det inga problem! Jag ställer gärna upp.

Detox-förberedelser .

Så bordet är fint installerat i vardagsrummet utan större besvär och nu är det dags att trotsa snöovädret och ta mig till centrum. Dagens shoppinglista är lite annorlunda idag, ska börja en detox-kur med anna imorgon så måste införskaffa alla möjliga frukter, grönsaker och konstiga saker som jag inte ens vet hur de ser ut, som tur är finns google. Imorgon ska jag tydligen göra pumpa-spagetti, den du den är inte illa!

Varken lust eller ork

Med träningsbehån och mjukisbyxorna på, gör jag mig klar för att försöka få upp ett stort tung bort upp för mina obehagligt jobbiga spiraltrappor. Sen kan man ju alltid hoppas att plogen hinner dyka upp på innegården innan bilen kommer, annars får grannarna se en underhållande show där lisa, jag, en jävla massa snö och ett stort bord ingår. En show jag inte har lust att bjuda på.

Man ska då alltid ställa till det!

Kom just på en sak - Imorgon kommer Lisa och Maud över med vardagsrumsbordet som jag köpt av dem, det är stort och tung och jag har bara sådana dära jobbiga spiraltrappor i huset. Det kommer bli intressant om inget annat. Men det kommer lite då och då i tankarna, för det mesta av dagen har jag försökt trycka undan det faktum långt in i det omedvetna men nu dök det upp igen. Bordet kommer imorgon. Och så var friden slut!

Vart var kameran när man behöver den?!

Så jag är död. Eller ja, jag lever men du fattar vad jag menar. Har lite problem med att skriva för att jag var smart nog att sätta handen där den inte skulle vara och klämde skiten - Kunde man förvänta sig något annat från yours truly?. Men annars har det varit underhållande att försöka sig på att flytta Lisas materialistiska ting över till ett lagerhus efter fyra timmars sömn. Aah. Vad gör man inte för sina älskade vänner?

Så, lagerhuset var nog ett av de största och roligaste jag varit i, det var som en labyrint av förråd. Men duktigt nog klarade jag av att orientera mig från första turen. Åh, om jag ändå kunde få tag i video från övervakningskamerana. Sara och Anna som sitter och sjunger utanför förrådet, ligger i forsterställning under skrivbordet och jag som kånkar upp porslinslådor för backen och nästan får allt över mig medan de ser på, vilket antingen var svag reaktionsförmåga eller mordförsök, låt oss hoppas på det första!. Lisa och Gustafo som kravlar genom snön. Kanske inte låter som en roliga grej men det måste ju sett roligt ut alltihop!

Fan! den enda gången man väljer att inte ta med sig kameran ..


BUUU!

Så fastnade jag på tv-programmet Spökhus, vilket kvalitativ tv-tittande jag gör då. Förutom det att jag förmodligen kommer förlora ännu en timmes sömn på detta eftersom jag inte har lust att ta mig in till mitt mörka och väldigt öde sovrum just nu. Ja, förutom det, så funderar jag .. Hur blir man en paranormal detektiv? Är det svårt, måste man gå någon sorts Ghostbusters-kurs?

Lär dig livets stora gåta - Älska, glömma och..?

Om några timmar ska jag upp, häva (inte dricka utan häva) i mig extra bold starbucks kaffe och förhoppningsvis utan större förseningar ta mig till söder där jag ska hjälpa Lisa och Co att flytta deras materialistiska ting. Vilket betyder att jag just nu borde slumra sött men jag har fastnat på någon sorts par-terapi på tv. Det kan ju inte vara okej någonstans men de här paren är sjukt destruktiva, de skriker, kallar varandra för quasimodo och vägra sova i samma säng för att han jobbar som brevbärare och hon inte vet vad han kan smitta henne med. Seriöst?

Och det roligaste är att paren inte förstår varför de har det så dåligt! .. Vänta nu! Din pojkvän kallar dig Quasimodo när du kommer hem från frisören med en ny frisyr. Du vill inte sova bredvid honom för att han ska smitta dig med brevbärar-baciller.. Ja, jag undrar vad erat problem kan vara? Antar att det bara är ett av livets stora mysterium.

Livstecken från London

Bara för att uppdatera er. Har idag fått två meddelanden från Emma och eftersom vi för det mesta delar allt med läsarna så tänkte jag dela med mig av de livstecknen jag fått.

1. "Starbucks! :)"

2. "Vilken skostorlek har du?"

..Så min fråga är hur mycket kaffe måste hon ha druckit för att fundera över storleken på mitt könsorgan? Vilket leder till ännu en fråga - Vad fan gör hon där borta?


Hoppas jag inte verkar dum, dryg, elak och bitter - för det är jag

Så Emma har lämnat mig. Hon har åkt till London ett par dagar och lämnat mig själv här i snöiga stockholm.  Härligt, verkligen härligt. Nej, jag är absolut inte bitter och avundsjuk. Här sitter jag med studielitteratur, c-uppsats-ångest och har det alldeles, alldeles underbart, jag lovar.

EMMA DRAR TILL LONDON

Nä nu skiter jag i det hära! Jag drar till London. Ingen bild tänker jag lägga upp...för...jag drar NU! BYE BYE!

My new guilty pleasure (Böcker, böcker & böcker!!)


FUCK YOU HALSONT!Halsont du kan fan dra åt HELVETE! jag tänker bli täpp i nästan istället!!! FUCK YOU!

When I’m sick I just stop being sick and be awesome instead

TRUE STORY!

Bakgrundsmusik .


Borde man?

När ens fötter börja likna blekta russin, är det dags att ta upp dem då?


..NEJ!

Dock är det dags att raka sina ben när man börjar lika Wolfman som Emma gjorde för cirka fem minuter sen. Vi snackar fullmåne här borta!

Allahjärtansdag-barn!

Aaaah.. ett vibrerande fotbad med ångande vatten och facebook. (plus doften av LDB fresh'n fruity body lotion som sprider sig till luktapparaten) Det är så här man ska börja sin lördag! Ikväll blir det Southside, zinkensdamm där vi ska fira det lilla ollonet och partner in crime Emma som fyller år i morgon. Kom dit och fira med oss? Tjugotvå år blir hon.. My baby is growing up!!. 

Jajuste..Japp gott folk! Hon är ett alla <3 dags barn, vilket nog är en del av förklarningen varför hon älskar gemenskap. Jag menar vad mer kan man tänka sig? när man är född på denna hallmark-uppfinning med rosa och röda hjärtan överallt, det måste ju få någon konsekvens? Tur att det är en positiv sådan!
Vaniljkräm is the shiat!

Jag leker paparazzi endast för min egna underhållning! (och eran) .. en smygbild på Emma! Men frågan återstår : va dpågår? Kan för mycket vaniljkräm vara orsaken?


EK - After midnight!


I wanna take a ride on your disco-stick!

Det var ingen dröm.. hahaha.. jag dör.. Once in a lifetime! Och bara för er läsare! Här har ni er egna bondfru och mitt lilla ollon i rosa hår. (bara så ni vet, Lady gaga spelar i bakgrunden och jag har ingen aning om vad som pågår. Var det något i våra semlor, en extra ingrediens?)


Is it a dream?

Är jag vaken? är det en dröm? sitter Emma just nu framför mig i rosa hår och hukle?

Dina behag

..Bullarna är på jäsning och det är vi med! Emma står och pudrar bullarna med något som inte är pärlsocker. Hon babblade om något men jag använder min selektiv hörsel och lyssnar inte. För jag orkar inte. Jag sitter här och latar mig framför Let's dance. haha, riktigt fredagsmys!!  (Nu är det fredagmys!!!)


Nu dansar någon i rosa klänning medan vi surplar på coca cola (med mycket socker i) Tänk vart vägarna kan gå - någon står och shakar sina behag och vi sitter och latar våra. Helt jävla underbart. det finns då roliga ord!

.. Nu står Emma och knådar deg.. HAHA! hon KNÅDAR degen som om den vore något man knådar riktigt hårt!

EK - Baka baka bulle!

Medan Emma mer eller mindre sover utan att sova bredvid mig, sitter jag här i segersängs by och bloggar. Hemmafrun och bondfrugan har bullar på jäsning och i bakgrunden visas en buskis på fyra+. Ikväll blir det semlor a la EK. Spännande, spännande.


Ek - blir lämnade ensamma

 

Idag har ett gäng av människor suttit på kulturhuset i handen för att studera.

Efter en 4 timmars pluggande och många diskutioner så lämnade folk EK ensamma i studierummet.....

Det resulterade i kaos.

Vem har sagt att det måste vara tyst på bibloteket ?

 

..Det enda riktigt jobbiga är att man inte får äta eller dricka här.

Tur att EK är sådana laglydiga medborgare!! Ännu mer tur att godis och ramlösa inte räknas som någon mat som man äter utan snarare något man snaskar och slickar på ;)

 

Sockerhög?

 

Och till denna har vi ingen kommentar.. nej, det ärinte riktigt okej!

Även EK har varit unga & oskyldiga en gång i tiden!


Ärlighet varar längst

En bitterfitta är vad jag är . En jävligt dryg sådan med massa "issues" att ta itu med nån gång i framtiden.

..Och för tillfället, just nu i denna minut är jag även berusad. En berusad bitterfitta med samma ord.


Bloggar borde ha alkolås . True story .

Allt du önskar kan du få?

"Nu kommer "Harry Potter" även att visas i 3D. Filmbolaget rider på den tredimensionella "Avatar"-vågen och ger de två kommande "Harry Potter"-filmerna grönt ljus för 3D-visningar, skriver Reuters. De två filmerna är de sista av totalt åtta filmer om den unge trollkarlen. Båda baseras på boken "Harry Potter och dödsrelikerna" och har premiär i november 2010 respektive juli 2011" Källa

Åh! jag har väntat på det här! Harry potter i 3D, kan det bli bättre? Tänk dig vår lilla Harry flygande på sin kvast. Awesomeness i högsta grad!!


RSS 2.0