Myriad är det nya paradigmet..?


Mys-fredag .

Sitter och lyssnar på  spootify (Klicka här för playlist .. Min mysiga sådan) och tänker på dagen som varit. Är sjukt trött, har konstig träningsvärk i låren och det känns som om jag fortfarande har snö innanför tröjan. Men trots att jag är sjuk och har gått på alvedon så har jag haft skitkul! Jag och Karlstad fick vara med en klass i skogen i två och en halvtimme, vi fick leka och ha oss. Puttade ner varandra mer än en gång i snöhögar. Skadeglädje är den enda sanna glädjen.. True story. Men nu ska jag gå och ta en het dusch och värma min iskalla häck .. ja, försöka att undivka att somna redan. haha. det är ju fredag!


Sleep is a symptom of caffeine deprivation

Efter att ha varit vaken vid halv 7, insett vid busshållplatsen på väg till praktiken att jag var för sjuk (yrsel och illamående är tydliga tecken) för att egentligen ta mig ut ur sängen. (alla gör vi misstag) Tagit två alvedon och bäddat ner mig i sängen igen och vaknat vid halv ett. Har jag nu insett att jag dricker alldeles för lite kaffe.


Om det vore mitt enda problem så vore jag lycklig!

Nu är det tredje gången som jag tappar bort tv-fjärrkontrollen i sängen under en timmes intervall. Som bortblåst..kaputt! och det värsta av allt är att jag tror att jag nog måste resa mig upp för att hitta den. Vilket dilemma! Antingen ligga och titta på samma kanal hela kvällen eller resa mig upp ur sängen? Ja, det finns väl bara en sak att göra? Titta på kanal 5 hela kvällen, hoppas att det är bra program ikväll..

it doesn't take any brains to complain

Klockan är tjugo över åtta, om tio minuter måste jag ta mig ut ur lägenheten, ner till bussen och bege mig ut på färden som ska ta mig till universitetet. Inga problem, den vanliga färden. Förutom det att jag fryser om mina händer så pass att jag då och då tittar på dem för att se om de är blåa (feber?). Förutom det att jag låter som om jag är i målbrottet. Förutom det att jag inte kan dricka (mitt starka) kaffe för att det svider för mycket i halsen. Annars så mår jag fint! Ja, jag vet att jag skulle kunna stanna hemma. Enkelt. Men tror att det är en bra föreläsning som man borde gå på.. Den som lever får se antar jag, vi får väl fan hoppas att jag har rätt! Harebratja!

You can quote me on this!

“An optimist is a person who sees a green light everywhere, while a pessimist sees only the red stoplight. . . The truly wise person is colorblind.”

Syjunta a la Segersäng!

 

Sara gjorde en STOR utflykt idag från Söder till Segersäng för att jobba lite på St Patriksdays stuffet.

Vi vet ännu inte om hon överlevde hemresan


RSS 2.0