Idioternas nationaldag!

Idioternas nationaldag måste det sanneligen vara idag.

- Människor som inte har någon folkvett som yttrar sig kommentarer i klassrummet, mest för att höra sin egen röst, antar jag eftersom allt som flödar är ord utan mening.

- Människor som står vid tunnelbanan och vid bussdörrarna och tydligen väntar på att våren ska anlända eller nåt? medan dörrarna öppnas och stängs. Ja, att det står folk där bakom som mer eller mindre måste trycka sig ut och hålla tummarna att man får med sig allt (väska, påsar etc.), ja sådant bryr vi oss inte om.

- Folk som ska packa ner sina varor i affären, som tycker att det är helt okej att ta upp hela utrymmet. Istället för att ställa ner en av kassarna på golvet, så att den andra personen kan få packa ner också.

- Grannar som tycker att det är okej att (trots att de äger ett extra förråd än alla andra) att ställa ut det de äger i porten bara för att de inte orkar gå till soprummet som ligger tio meter bort. Så att man mer eller mindre inte kommer fram till sin egen ytterdörr utan att snubbla och nästan trilla i trappen.

Ja, inte fan är jag på bra humör idag. Gå och dö eller nåt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0