Awesomefood

Hej och hjärtligt välkommna till en ny del av "The Awesomeness" bloggen. Nu ska vi prata om mat. Mat som är gott! Sån mat som man kanske inte man trodde att man skulle tycka om men ändrade sig och nu kan vakna upp på morgonen och tänka " fan idag måste jag laga ****" Nu börjar en ny serie av mattips.för ärligt MAT är awesome!
Bönsalsa med bulgur och annat mojs

Historian bakom rätten: Jag och min stora syster kom över en förpackningmed gogreens bönsalsa och tänkte att vi skulle provsmaka den. Vi kokade lite bulgur till och hade lite fetaost, majs och kyckling vid sidan om. Sen en sås på turkiskyoghurt och vitlök. Vi tog första tuggan och blev förälskade i denna maträtt. Nu kan vi inte sluta att äta den! Hela tiden såfort vi kan. Man kan helt klart byta ut det man äter till, men standar i rätten blir alltid en förpackning med bönsalsa och Bulgur samt yoghurt såsen till. Kycklingen är egentligen rätt onödigt och kan tas bort helt för ett vegetariskt allternativ.

Vad man behöver
  • Bönsalsa från GoGreen
  • Bulgur
  • Turkiskyougurtsås
  • (kyckling)
  • (majs)
  • övrigt vad man nu har hemma, typ allt funkar.
TIPS:

Köp hem GURKMEJA
Gurkmejan blandar du i bulguren så att den får en mer gulfärg och ser godare ut för ögat. Den ger inte ifrån sig någon smak, utan färgar bara rätten. går också bra att använda när du kokar pasta, cous cous eller gör curry rätter. Bara att blanda i och är naturligt och vackert. Gurkmeja ska man alltid ha hemma helt enkelt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0