Jag har inte halsont! jag har inte ont i halsen!

Let me tell you about a little thing I like to call 'mind over body' ... You see, whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be awesome instead. True story!Dear blog

Dear blog.

Suddenly I booked a ticket to go home, to Stockholm. My phone is in the intensive care unite, and I don't think it has alot of time left and I left my dear, dear laptop at home. I'm placing myself in Segersäng and that's where I'm going to be. So if you don't hear from me, don't be afraid..I'm okey!

Sincerely yours

Emma på krigsstigen

It's on biaatch!

Emma och Jag känner att det är dags i sommar, vi startar krig! Två lag, 60kvm, sextio minuter - Vilka är game?


Upp&Ner

Idag är det valborgspubrundan och jag sitter här med ett glas vatten. Världen är ju fan upp och ner!


Det är jag inte du!

Tentaplugg
Metod
Urval

Förvirrad? Nja lite

Imorgon har jag en tenta i vetenskaplig metod, det ska bli roligt

jag vill ha tips nu! från alla! Vad är dina tenta tips? pluggtips? Rasttips? metod tips? skicka in!

Inget raderas!

"Tyvärr ingenting raderas, censureras eller förfinas på den här bloggen" Emmas inlägg måste få yttras igen, bra sagt Emma min kära! Bra sagt! här förfinas inget, varken tankar, ord eller idéer som du läsare säkert redan märkt . Ärlighet är Awesomeness!

Yttrande- och Tryckfrihet

Tyvärr ingenting raderas, censureras eller förfinas på den här bloggen. Om vi skulle göra det leder det till att våra vanliga rättigheter försummas. Ett skrivet inlägg är ett skrivet inlägg och ingenting vi tar bort om det inte är vårt egna personliga vilja. Men Karin och Jag har ingenting att ångra oss över, vi är awesome.

Det är inte jag det är du!

Hej läsare. Jag har nu sen länge tänkt att jag skulle skriva ett AWESOME inlägg..jag går till och med runt och tänker på det om dagarna. Men såfort jag sätter mig vid datorn går det fel. Asså det är inte jag som är dum, jag har bara otur när jag tänker så att säga. men om du läser det här, så måste jag ju anta att du på nått sätt är intresserad av Karins och min blogg. Kanske jag tar mig ork imorgon. En kupp har planerats. Akta er!

+ Att en ny tävling ska börja snart, med bästa priset ever !!Halkbanan idag
Var mega lärorikt och kul!
Håll hastigheten det är awesomeness!
Älgen överlevde
Men jag dog


Kärlek vid första slick?

I den proppfyllda bussen sitter jag och killen bredvid mig kan beskrivas som ung hiphopare med cool attityd (säger man cool nu för tiden?) Bakåtvänd keps, baggy jeans och solbrillor etc etc etc. Vid varje busshållplats fylls bussen på och det slutar med att gången i bussen förvandlats till ståplats för de där människorna som man tycker synd om men som också gör en så där extra glad att man fick sittplats. Brevid hiphoparen står en lite flicka med en hund. (Ja, ja jag kanske borde erbjudit henne min plats men jag var yr..hade nyss blivit tömd på tio rör blod) Ja, i alla fall flickan vet inte riktigt om hon ska släppa ner hunden eller hålla den i famnen?

Stort dilemma i bussen, det är en liten ludden byracka så hon väljer att stå  och gunga med den i famnen, helt plötsligt rycker hiphoparen till med ett ryck som endast kan beskrivas med uttropet "wtf?" Jo, byrackan hade under den där fem minuters resan funnit tycke för honom så pass mycket att den väljer att slicka honom i ansiktet. Kärlek vid första slick, kan man säga.  Flickan märkte ingenting men hiphoparen satt och torkade av sindregelvåta kind  (säger man "dog" i Sverige som man säger i Amerika? det hade varit underbart perfekt för situationen) medan jag och tre andra gungade av skratt.. Skadeglädje är urskönt!

Ta dig i brasan!

Visste du att vi firar Valborg, för en kvinna som hette Valborg tydligen var mycket fruktsam och en hel del annat hände också men öhm, min fråga är: När ska vi börja fira Awesome? Fast jag vet inte riktigt om brasor är grejen, vi vill ju inte vara en i strömmen liksom, så vi kan väl fira Awesome med kärleksmums och julmust istället. Sen måste vi ju ha dans, vad är en afton utan dans? Inget! Så vi kan väl dansa runt en lyktstolpe? För den är ju inte svår att hitta! Om du inte bor på någonstans i ödemarken det vill säga.Så sammanfattningsvis: Valborg, ta dig i brasan! Awesome firas med Kärleksmums, julmust och poledancing kring en lyktstolpe!


I will bite you!

Jag har läst twilight-serien den senaste veckan (inte för första gången dock), nästan på ett fanatiskt plan och mest för att jag inte har haft något nytt att läsa förutom studielitteratur (därför spendera jag även en timme på cdon för att leta pocket-böcker, tips någon?) och jag tror att jag seriöst börjar få problem - Jag menar..Det börjar gå ut över mitt privatliv, se bara! Stackars lisa ana ingenting.


A part of EK's awesomeness

Emma och jag hanterar alltid  jägermeister på bästa sätt! Vi "smyger" in på toaletten och busar, som tur var fanns inget badkar som vi kunde lägga oss i.

BUSTED!

Sommardrink, någon?

En sommardrink som också funkar som bål a la awesome! Helgens favorit.

* Bacardi Razz
* Apelsinjuice
* Sprite
* Kiwie i skivor

Blanda ihop, ta det lugnt med bacardin.
 
 


6 dagar senare! TÄVLINGEN fortsätterSåhär ser snöhögen ut nu efter 6 dagar! än sålänge har ingen förlorat.
Idag får man göra sin sista chansning. sen är det bara att vänta på reslutatet

Jag vil bara säga att om jag får ryck och börjar peta på snöhögen och ta bort den så kommer ALLA att få ställa fem frågor var, om jag fuskar dvs.

<3Nu börjar den vita månaden

Att vara bakis är inte awesome, det är det väl aldrig ? Men helgen har varit awesome, jag har varit ute på äventyr hela helgen! Spelning på fredagen och på lördagen fyllde sara år och Lisa stukade foten i de gröna jävlarna (gröna högklackade stövlar), jag fick bära henne på ryggen tills vi fick tag på en taxi (alkoholgraden var 100%), har nog inte skrattat så mycket på lääänge, nästan kiss i brallan alltså. Ett intressant och extremt avslut till en ny början och en oändligt lång vit månad/er för ers troliga Karin.


NI ÄR INTE AWESOME!

DET ÄR FAN INTE AWESOME ATT INTE HJÄLPA TILL! GRATTIS ATT NI FÅTT EN GAMMAL MAN ATT GRÅTA AV SMÄRTA BARA FÖR ATT NI SJÄLVA INTE ORKAR LYFTA ETT FINGER FÖR ATT NI HAR EN JÄVLA STOLTHET! SKIT I STOLTHETEN OCH HJÄLP TILL ISTÄLLET! BLIR SÅ JÄVLA ARG! SÅ JÄVLA ARG!

Att min kära kära pappa idag fick (fast att han sa att han inte kunde för han har för ont i ryggen) att hjälpa min stora syster att flytta. Men så jävla snäll som han är fast att han har ont så hjälpte han till! för han är en BRA MÄNNISKA! Men jag blir så jälva arg att man inte kan hjälpa till! Så mycket som MIN pappa ställer upp för alla andra så SKA man ställa upp för honom med! Jag blir så arg att folk har problem med att ställa upp för varandra!

Livet handlar om att ge och få! 50/50! SKÄRPNING!


Nu är EMMA ARG!

This is NOT a part of my Awesomeness

Idag är en sån dag jag inte vill lämna sängen...alls..Det tar emot.
Jag försökte prata om det men jag blev avbruten :/ inte awesomeness
Tror ändå att jag ska ladda mp3n med lite pepp musik och ge mig ut på en promenix..någonstans...kanske till coop för att köpa en citron eller nått, bara för att ha nått att göra. Jag gillar citron

Egentligen skulle jag vilja att någon hälsa på mig
Jag menar, jag hälsar på er alla andra hemma i stockholm
Är det ingen som kan hälsa på mig då?
Eller?

Till Karin , Mitt hjärta!

Ja du Karin jag vill bara säga att jag är så glad att du är tillbaka. Nu kan jag äntligen börja leva igen. Det har vart så tomt utan dig i mitt liv att jag kännt mig deprimerad över att inte ha dig vid min (internet)sida. Man brukar säga att livet är hårt för oss som är mjuka...och jag är jätte mjuk när det gäller dig Karin..Jag har saknat dig och nu kan jag börja leva mitt liv nu när jag vet att du har tillgång till internet igen.

Hundraprocent

I'M BACK! missed me? Fredag och Lördag består av äventyr (söndag, vilodag såklart!), snart ska jag göra mig klar för att dra mig till söder, där jag kommer bo över helgen och ja, gott folk! In med hundra procent och så ökar vi!

Emma, 'hur glad är du att jag är tillbaka?

Lippmans triangel har gått sönder

ibland blir jag bara så förvånad att du inte längre rör dig inom min verklighetsbild. Det som jag uppfattar är verklighet är inte din verklighet så vi agerar inte länge utifrån vår gemensama verklighet.

Årets första grillningIdag blev det korv med bröd på förrådet på årets första grillning
I högtalarna spelades " jag är en tuff brud"
Härligt som fan!
<3
AWESOMENESS

Dear blog .

Dear blog.

I miss you!
I've been doing my best to get internet back but the computer seems to be disagreeing with me. It's being not so awesome! I miss seeing you and talking to you every day, it seems like something is missing when you're not there and I'm not here.Hope to see you soon!

Yours truly

En ofantligt uttråkad Karin


Rädda Karin död eller levande!


För er alla som undrar vart Karin tagit vägen?

Hon ligger just nu i badkaret och sjunger Les Miserables - On my own och undrar var facebook gör utan henne. Hon har inte haft internet sen i torsdags kväll och börjar nu bli lite desperat. I ett tidigare sms fick jag veta att hon tittar på viasat history, läser glamour samt stolthet och fördom..hon börjar bli rädd....riktigt rädd. Som tur är har hon sin mobiltelefon dock vet man aldrig vad som kan hända..

TÄVLING!!! VA MED OCH TÄVLA!

NU gäller det för dig att gissa på hur många dagar det är och komma så nära som möjligt. Snöhögen är en bandning av snö och sand. Den befinner sig i Sundsvall på en delvis solig platts. Tempraturen i sundsvall ligger just nu under 10 grader.

Tex: Jag tror att snöhögen kommer att ta 17 dagar för att smälta
eller
Jag vet att det är fullt omöjligt för den där snön att gå bort, vi kommer sätta midsommar stången i den och dansa små grodorna i snön


Lycka till!

Ekologiskt Cafetips i SundsvallSuper mysigt cafe som ligger på Nybrogatan i Sundsvall.
Ekologiskt, mysigt och helt klart prisvärda grillade smörgåsar.
Mamma och jag var och fixade där idag av en ren slump faktiskt men jag kommer helt klart återvända.
Det var som att gå in i en liten sagovärld fylld med rosor och gulligull.
Att rekomendera så att säga

<3

När andra sviker måste man resa sig ur dammet och be awesome insted!

Tja Emma här! jag har egentligen inte så mycket att skriva! men tänkte att jag skulle bligga lite ändå bara för att det ska hända nått på bloggen idag. mamma är här med mig i sundsvall och det känns bra! ida har jag vart i skolan och haft lite skit saker. Men sen när jag kom hem så fick jag lunch och sen gick mamma och jag till centrum och shoppade lite (jag visade henne runt helt enkelt)

Jag vill säga att idag har jag gjort nått AWESOME med hjälp av mamma <3 men jag tänker inte avslöja vad..det blir en överaskning lite senare ;P

Nä nu ska vi se "så ska det låta" och ha kväll!

Detta måste ha vart det tristaste blogginlägg någonsin här i våran blogg..men men jag bjuder på den helt enkelt.


GO SUNDSVALL GO <3

Proud to be awesome!

Här i the awesomeness bloggen ligger inte jantelagen och spökar särskilt ofta, den där som vi så ofta lyder där ute bland andra, man får ju inte skryta! nej nej! Vi ska ju absolut inte tro att vi är något, inte heller vi ska inte tro att vi är bättre än någon annan etc etc.  Nej, den tycker jag vi tar och skiter i! Istället tänker jag berätta att jag fick ett A på min senaste hemtenta (A som i Awesome) och fy fan vad awesome jag är just nu! Jag har mina såkallade awesomeness stunder (en av dem just nu) och det har vi alla, så varför borde vi inte få ropa ut dem bland dalar och berg? Kom igen! När flödar ditt awesomeness som bäst?  


Att röka eller att inte röka!

Tja! Nu ska jag berätta vad jag tycker är awesome! det är när folk slutar att röka! Vi kan ta som exempel på min pappa som har rökt sen han var 19-20 kanske och nu är 55 år gammal, han slutade för nu en 3 månader sen och har sen dess sparat 40kr om dagen. Han har nu kommit upp i flera tusen kronor! =) bra jobbat pappa you are AWESOME! <3

Carro slutade att röka i förrgår så det är fortfarande lite ostabilt MEN! Systra mi DU SKA KLARA DET! jag hejar på dig! show me that you are awesome! =) <3

Så nu önskar vi alla Carro LYCKA TILL!!!

Själv har jag aldrig rökt, NÅGONSIN, ever!

Helt totalt utan mening! men bra text

No, you never were, and you never will be mine
Cause you never were, and you never will be mine

När awesomeness flödar i tv-rutan

Är det en tv-serie som flödar av awesomeness så är det Reaper . Emma du håller med mig eller hur? Det vet jag att du gör. Jag och Hanna satt och tittade igenom de fyra första avsnitten idag efter en oändlig väntan och skrattade så mycket att jag har träningsvärk i magen, stretchningen bestod av marabou choklad som tyvärr inte hjälpte så värst, men gott var det! En av de mest awesome scenerna i säsong 2 av serien är utan någon som helst tvekan, denna.


Det är inte varje dag man köper en rosa tvättsvamp


Karin och jag efter 3D bion igår när vi fortfarande använde glasögonen på tåget hem
Vi träffade på en snubbe på bion som vi såklart pratade som fan med
Its just a part of our awesomeness
händer alltid när jag är med folk att jag pratar med massa andra människor
den 35-åriga mannen bodde vid stockholmssödra och måste ha tyckt att jag och Karin var helt sjuka i huvudet
Men som sagt , det bjuder vi på =)

Idag var vi på classe och kände att vi inte kunde gå därifrån utan att köpa nått. DÅ kom jag på iden med att köpa en rosa tvättsvamp för en billig penning och sedan slå in den för att ge till någon lyckligt lottad person i min närhet.
Det fick bli Carro och Johanna <3
Måste man verkligen behöva fylla år för att få presenter?
Inte i min värld iallfall

Känner att denna bild inte behöver så mycket text

Jag döper dig härmed till ...

Jag satt i min egna tråkiga värld här om dagen och fick för mig att google roliga namn - vad heter folk där ute i den stora vida världen och ja, Ibland kan man ju undra om föräldrarna var sådana dära true believers i att skadeglädje är den enda sanna glädjen?

Anne Al ( Anal?)
Siv Heil (..ingen kommentar)
Susanna sket (Seriöst?)
Agnes Langballe
Tung Phung (..skratt)
Monika mens ( hade inte velat vara i hennes skor under skoltiden)
Banan Bahjat (Banan-bajsat?)
Hans ollongren (I rest my case)
Semin Cuk (...Hahahaha-haha-aa-haha)
donald dack (Från Ankeborg?)
Pippa Pitt (...)

Känn ingen sorg för oss ankeborg!

Emma - Jag får ont av de här glasögonen
Karin - Ja, du blir jätte röd, det blir inte jag..du kanske är breddare..Nej det är du inte
Emma - Nej, det är jag inte.. (emma sträcker sig fram och känner på  karins näsa) Du har också ett ben där!
Karin- ..Ja, gumman alla har ett ben där..Agent Luden i tjänst på Ankeborgs gator & hörn

Embrace your awesomeness (världen är din scen!)

Nyss hemkomna från 3D bio, Monsters v.s Aliens "Gentlemen, I may not have a brain - but I have an idea" .
En utmärkt ide är att dricka lite på kåren innan, lite öl, lite cider och såklart ..jäger! Det extra var ju att skrämma stackars Erika a.ka The nanny/ barnvakten! med tanke på vårt beteende, VÄRLDEN ÄR VÅR SCEN! Nu ligger vi återigen i dubbelsängen med våra AWESOME 3D glasögon på oss och känner att denna awesome dag börjar tyvärr lida mot sitt slut. Men ack! känn ingen sorg för oss ankeborg! Imorgon (det vill säga när vi vaknar) lovar vi från djupet av våra ytliga hjärtan att agenterna Len och Luden åter är i tjänst men denna gång kanske inte i älvsjö.

Yours truly

Agent Luden  & Agent Len7 sekunder är allt vad du är

Vårt samhälle är intressant - hur viktigt är inte det första intrycket av en annan människa? "judged in the blink of an eye" så att säga. Statistiken säger att du har cirka 7 sekunder på dig för att ge ett bra första intryck. sju hela sekunder. Men känn ingen stress! absolut inte! På sju sekunder hinner du ju i alla fall säga "hej" eller åtminstone rätta till mössan.

Så vad händer då om du på dessa få sekunder snubblar? din mascara har runnit ? eller du kände dig nere och inte hade lusten att slå till med ett bländande leende just den dagen? Uppfattningen om dig är redan utprintad hos personen, är den positiv? negativ? - ingen aning. Men om du har tur så kanske du får en chans att visa att du är mer än vad de ser.

Pretty in pink

Med nästan 85% av rösterna vann outfit nummer tre, Emma måste alltså gå en dag i stan klädd i rosa! och jag lovar att jag ska fota varje steg hon tar för er skull. Nu är det upp till Emma och bestämma när?


Love it, make it, work it, and shape it!

Så jag ligger och funderar på min lista, en sådan där hundrasakerduskagörainnandudör-lista. Är det någon som har några tips?


Mmm..GLASS!


P.S
Statistiken på Emmas klädesplagg kommer ut snart - det är ju rätt uppenbart att hon kommer få ha den rosa klänningen MED kaninen en hel dag (procent kommer senare) och jag då som inte fått rösta eftersom jag är allt för involverad yada yada yada tycker att det är la härligt! min dag är gjord!


Den ultimata outfiten!

Emma som oftast klär sig i svart har blivit övertalad att klä sig i annat av ingen annan än mig! Vi har gått igenom garderoberna och årtionden på jakt efter den ultimata dagens outfit och kommit fram till tre kandidater. Vilken borde Emma gå runt med en hel dag? som givetvis kommer dokumenteras för ert nöje. Rösta och kommentera! (tryck på bilderna för mer inblick)
 
1# En pyjamas, tillsammans med en rosa hood
och en Simple plan truck-keps

 
2# Ett kortärmad tunikaliknande linne
med gråkant och lila byxor, pyntad med brunt hårband,
volleybollslagträd och en silvermetall väska.
 


3# En Rosa klänning a la 50-tals med vita prickar,
ett rosa diadem med blomma och en gosedjurskanin
som accessoar 


I en dubbelsäng ligger två

Ja, båda bloggarna ligger i en dubbelsäng och laddar batterierna efter gårdagens äventyr - Detta gör vi genom att titta på den hemlighetsfulla trädgården, äta massa konstiga mat eller snarare en konstig mix mat: Kalkon, keso, baguetter och potatissallad sen såklart en Ben&Jerry's till efterrätt! Fick nyss en gratis peep-show av emmas bröst och ja, sådant är ju alltid härligt! speciellt när det är gratis! Men nu orkar jag inte! .. plus Emma håller på att tjuvstarta med maten och så kan vi inte ha det ! Hit med baguetten!

Noll aktivitet

Det är lördag, det är varmt ute och solen skiner så det är väl klart som fan att varken jag eller Emma sitter här och bloggar. Aktiviteten har aldrig varit så låg hos oss när det gäller bloggen men nog är vi aktiva ute i den andra världen, den utanför cyberspace. Så tyvärr gott folk! inget nytt från mig idag! förutom att det är utgång ikväll så vem vet! smaskiga detaljer kanske dyker upp inom en snar framtid. Jag tänker även agera spågumma och säga "Imorgon, imorgon Karin då är du förmodligen trött och bakis".

Ha en underbar lördag!

När låg humor är som bäst!

Rusningstrafik, det är fredag klockan är fyra och alla inom stockholmsområdet är på väg hem, såklart samma väg som jag, det vill säga tunnelbanan. För er som inte åkt gröna linjen en fredag klockan fyra kan jag berätta att det oftast blir som en roligt experiment, ungefär som att se hur många clowner får plats i den lilla lilla bilen eller hur många studenter får plats i den där telefonkiosken. Ja, så där står jag och trängs med nittioelva andra, det är svettigt, krångligt och tröttsamt när det plötsligt hörs en röst från någonstans i trängseln, en manlig röst med tonerna av småland som ropar ut till folkmassan "Det är väl nu jag kanske ska erkänna att jag har den där sjukdomen som smittar men lugn folket! men pencillinkur på tio dagar så är den borta.. åtminstone för stunden "  Människor tittar runt, vissa ler, andra ser bara allmänt irriterade ut på det där viset som endast stadsmänniskor kan, själv skrattar jag så att jag nästan får ont i magen. Hade jag kunnat röra på armarna, hade jag applåderat högt, istället fick jag göra det i tanken. Awesomeness i högsta grad!

Studentradio

Har en kompis som siter i växjö och sänder studentradio nu mellan 17-18
LYSSNA!
http://www.studentradionvaxjo.se/
LINDA GO!!! eller jag menar SARA

När låg humor är som bäst..eller sämst?

Lisa: Karin du ska se mina biceps! jag har värsta kulorna på armarna!
Karin: haha kulor på armarna..ha..ha-ha haha du sa "kulor på armarna!"

Behöver jag ens förklara vad jag såg framför mig? Nej, tänkte väl det. .


Yttligare ett konstverk med ritplattan till Malins dator


Idag använde jag en ritplatta hos Malin


Ny trend!

Smart Emma! men problemet är att jag må ibland agera som en pensionär men jag är inte det ännu, förresten skulle jag förmodlign lyckas rulla rullatorn äver foten och bryta den eller något. Nej, jag har kommit på en annan lösning. Håll i dig nu! bubbelplast! mycket roligare och snyggare, förutom att jag måste lära mig att inte knäppa sönder bubblorna. Jag tänker helt enkelt skapa en ny trend - Vem är med mig?

Typ så här..fast med hål så jag kan andas ;)


Emma som flummar iväg

Jag är en liten liten myra
Om vi snurrar blir vi yra
Jag vill ha en groda
Ibland tycker jag att bananer är goda
Lite te skulle vara bra
En karta skulle man ha
Jag vill ha dig
så kom och ta mig
Nu ska jag sluta att rimma
Kanske gå ut i en snöhög och simma

Lösningen på Karins problemKarin jag har funnit lösningen på dina ramlingsproblem.
 Du måste helt enkelt skaffa dig en rullator!
 Så att du blir stabil igen och inte ramlar mera, för det är väldigt klantigt av dig tycker jag.
Verkar jätte onödigt!
Så skaffa dig en rullator kära vänn och sluta med att ramla!Tävlingen jag utlysteigår vanns av PÅVEN! med sitt Aprilskämt som löd såhär:
"skämtet på jobbet idag... jag åkte läro på en bil. killen som jag går med ringer upp han som kör lilla edet bilen å säger. du får hämta upp mig berg har kört av vägen i pär`s kurva (dvs pär har kört av där innan :P) du får hämta mig jag skicka jäveln iväg för att gå. killen han ringer tror på detta å sätter sig i bilen för att köra å hämta men hittar ingen :P"

Han var den enda som skickade in ett bidrag = han vann lätt...
Bli bättre på att skicka in tävligsbidrag!

GRATTIS PÅVEN!
Du får vinnarpriset när vi ses!


Awesome in disguise

Emma, jag ramla nyss. Har egentligen inget speciellt att säga om det, förutom att jag tror jag skadat min lilltå den här gången eventuellt tån bredvid och jag har nu insett att min balans är borta för gott, den har rymt på jakt efter något bättre. Nu förstår jag hur Peter Pan kände sig när han tappa bort sin skugga.illegal orgasm?

"the consequences of an illegal orgasm is traumatic. You can reach the heights of sexual stimulation during masturbation, but can you handle its control over your life?" Illegal orgasm?  Jag tror jag halvdör lite.  
Ibland har jag verkligen ingen kommentar till saker och ting för att det är så ... Ja, jag vet inte riktigt, jag finner nog inga ord, sitter snarare och funderar på om jag ska skratta eller gråta. Skratta för att människor inte har något bättre för sig eller gråta för att människor verkligen är så tegelstensaktiga?

"/../ Masturbation is what I'd like to call, tormenting pleasure. The three second blissful orgasm achieved by masturbation is just as much tormenting as it is pleasurable. Because God never created solo sex. Masturbation often promises the pleasure but can never fulfill your inward void.".. Läs vidare här


Att måla med tummen!

Hmpfh. Att skriva med munnen låter rätt så.. Drägligt men det måste ju provas någon dag, själv har jag spenderat hela förmiddagen på min praktik med påskpyssel då jag fick kontakt med min kreativa sidan och fick för mig att måla med fingrarna eller mest med tummen egentligen, inspirationen kom från sagan om Tummen. Kladdigt blev det, mina fingrar har aldrig varit så färgglada förut och faktiskt väldigt roligt , trots att jag vid vissa tillfällen kände en viss avundsjuka över att barnen hade så små tummar och min var större - de hade ju mycket lättare med att fixa detaljerna än jag men trots en stor satans tumme så lyckades jag faktiskt rätt så bra om jag får säga det själv.


Mina kreationer
 

Mina Påskkort  som jag fick från barnen! Helt awesome!

 


Ibland är SL med på tåget! Nu jäklar!

Ja, för dig som kommer håg mitt fina inlägg om idioterna som står fel i rulltrappen etc etc, en av dem tydligen Emma, så har SL kommit ut med något, något som gjorde att jag skrattade så mycket att jag nästan dog, nej jag skojar inte, nästan dog var det.

"Alla har upplevt det: En person står på fel sida i rulltrappan när vi stressade storstadsbor skyndar till tåget. Det blir snart ett minne blott, när SL nu inför förbud mot att stå på vänster sida i rulltrappan.
Via kundmätningar har SL noterat att det upplevs som ett enormt problem när folk står på fel sida i rulltrappan. Resenärer blir irriterade och många missar tåget, vilket leder till ökad trängsel och problem med tidhållningen.
Lösningen är enkel. Från och med nästa vecka blir det förbjudet att stå still på fel sida i rulltrappan." Läs vidare

Haha vore det inte underbart? Sen att det är 1:a april tåls ju att tänka på (april,april liksom?), men en stackars stockholmare kan väl ändå få drömma?

Oj! vad mycket hon betalar! (idiot?)

Idag träffade jag en sådan där försäljare, du vet en sådan där som det alltid känns som att de lurar en, att de kommer lyckas packa på en massor som man inte behöver bara genom för att de inte låter en säga nej och så går man därifrån, förvirrad och med ett telefonavtal som skulle få Bill Gates att hosta generat.

Och ja, jag erkänner, jag fastnade, jag brukar aldrig fastna för jag ser dem mest som gamar som letar efter sitt lätta byte och jag är ju varken ett byte eller lätt så jag brukar bara skynda mig förbi i all hast medan de ropar ut något om någon kampanj. Men idag stannade jag, det handlade om att byta mitt nuvarande abonnemang till ett nästan likadant fast för studenter vilket gav mig lite billigare och som den fattiga student jag är så accepterade jag läget. Men innan var ju försäljaren tvungen att ringa upp någon gubbe någonstans och höra sig för om jag var ett "Okej"..
Försäljaren börjar skriva ner massa nummer som inte gick att reda ur och utbrister "Oj! vad mycket hon betalar"  medan hennes kompanjon nickar medgivande och tittar på mig med sådana där "stackars lilla dig" vilket får en att känna sig ..tja ..som en femåring som inte får åka berochdalbanan för att hon är för kort.

Givetvis var jag ett okej för gubben från någonstans i telefonen, jag är alltid ett okej men nu sitter jag som sagt här med mitt nya abonnemang och vet inte riktigt - betalar jag så mycket eller snarare betalade jag så mycket? På gott eller ont brukar/brukade månadskostnaden bli på kring 200 kr, är det mycket? Har jag gått omkring och varit en idiot som betalat så mycket? hur mycket betalar du i månaden?


.


April AprilEn liten liten fågel har idag viskat i mitt öra att det är första april och det innebär att det är skämt på G
Jag vet att vi skulle kunna ha gjort vääärsta skämtet här i bloggen och lurat er alla läsare. Men istället så ska vi ha en tävligt tycker jag. Alla ska vara med!
Vad blir dagens bästa skämt?

Själv så tycker jag att mitt var rätt roligt. Min lilla syster blir alltid så himla glad när jag berättar att jag ska komma hem till stockholm. Så idag skickade jag henne ett sms (för hon vägrade svara i telefon) och sa att jag skulle komma hem idag. såhär ser sms trafiken ut mellan oss

Jag : Jag kommer hem idag :D
Johanna: Happy Wappy!
Jag : APRIL APRIL
Johanna: Nä! Fan vad dåligt :'(

Är det snällt av mig att skämta om sånt?
ÄR jag kanske bara lite Evil?

Men nu tävlar vi tycker jag. jag tror att alla kan spräcka mitt skämt och komma på nått mycket bättre. Så skicka in vad DITT bästa aprilskämt var idag
Mycket nöjePuss <3

Kommer den här dagen att vara awesome?

Vaknade vid ett ryck runt 6 tiden och efter dess har jag vart halvvaken från och till
Jag fick morgon sms av Elin som var jätte fint och fick mig att bli varm
Klockan ringde och jag ville inte gå upp
Jag gick upp
Sitter nu och äter filmjölk och kom på att jag ska sortera tidningar i skolan idag så jag måste snart gå dit
Vad jag har att göra idag är:
  • Föreläsning mellan 10-12
  • Möte om nollning 13
  • (Tvättstugan? 14-17)
  • Redaktionsmöte 18
Egentligen vill jag bara ligga i sängen hela dagen och se den gå förbi. Jag har ingen lust. Men det är bara att bita i det sura äpplet och försöka göra det här till en bra dag.

Vad gör en bra dag till en bra dag ?

RSS 2.0