Erika, Marika, Ulrika jobbade på Ica, tog en fika & var inte särskilt rika

Kvällen började med ett försök att ta oss till Fruängen och som alltid så behöver EK (Emma&Karin) inte komma särskilt  långt förrän världen blir lite mer annorlunda än för andra. True  story.  Från skogen till tågresan fick vi smaka på lite annan sorts bakgrundmusik - dunka dunka & lite reggaeaktigt och vi gjorde såklart som vilken människa som helst - Skakade det våra mödrar gett oss!

Väl i Fruängen, "smått" förvirrade i mörkret mötes vi av Erika och hennes såkallade guide Magnus .. eller nej, Mattias, va? Som vi ja, mer eller mindre skrämde smått fördärvad. Det är inte alltid lätt att vara EK.  Han tog oss på en rundtur i Fruängen, tills vi kom fram till en lokal som såg ut som om den blivit designad av en psychedelic hippie kontra antika grekland med storhetsvansinne och ett ålderdomshem, det kändes helt enkelt lite tidigt nittiotal, atmosfären i sig var ungefär som om man tagit en tidsmaskin tillbaka till ett mellanstadiedisco och musiken som bestod av Aqua, Eiffiel 65 och Spice girls var som en extra krydda på det redan alldeles för kryddiga moset. Men som alltid, så hittar EK ljuset i slutet av tunneln, denna gång bestod det av Karins kaffedrinkar, Ölen från den givmilda Gurra och den där jordgubbsbålen som inte riktigt hade hittat hem. 

Ja, kvällens uppdrag var ju att spridda Awesomeness i Fruängen så när det ensamma dansgolvet med sina skimrande 80tals lampor och musiken ropade så var vi tvungna att svara.

.. fortsättning följer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0